Home PageNovicePovzetek nastopa na INTERZOO 2018

In:Novice

Vizija 3 sester, 2 loompov in ene strasti. Deliti najlepše trenutke skupaj z kosmatinci.

Naši štirinožni prijatelji so naš navdih, ki nas spravljajo v službo iz dneva v dan, za katere ustvarjamo barvite izdelke,  katere druži kvaliteta, stil in udobje.  Od ovratnic, povodcev, oprsnic, posod in dodatkov vas vsak dan navdušujemo z uporabo močnih, kvalitetnih in funkcionalnih produktov.

 

Meseca januarja 2018 smo se prijavili na javni razpis SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI – 2018, katerega so nam odobrili tik pred odhodom na svetovni sejem za male živali v Nurnbergu. Si morate misliti, kako smo bile tri sestrice vesele? Če bi lahko bi skočile do neba J.

Javni razpis »SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI – 2018« izvaja javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, ter Evropski sklad za regionalni razvoj in sicer v okviru evropske kohezijske politike v Sloveniji (www.eu-skladi.si).

Udeležba  na sejmu nas je navdušila in dala navdih za nadaljnjo ustvarjanje. Optimizem, ki smo ga imeli že med samo pripravo sejemskega prostora, se je odrazil tudi v odzivu obiskovalcev. Udeležba sejma je izpolnila več kot smo pričakovali, saj so bili obiskovalci navdušeni nad našo barvito in igrivo ponudbo. Na samem dogodku smo neposredno na sejmu že sklenili nove poslovne dogovore. Pomoč iz razpisa bo pomagala, da bomo prodajo naših izdelkov razširili na evropski in svetovni trg.

Leave a Reply