DENTOZYME SPIRULINA

9,90 17,60 

Farm Food Rawhide so naravna, nebeljena, popolnoma prebavljiva skupina izdelkov iz podkožnega tkiva, ki za to ceno ponuja izredno veliko vrednost in visoko kvaliteto izdelkov. Vse kože so predhodno veterinarsko pregledane in potrjene ter obdelane brez kemikalij.

Naravni Rawhide je čista, prijetna, popolnoma prebavljiva “zobna ščetka” za pse. Redna uporaba Rawhide pomaga zagotoviti čiste in zdrave zobe ter svež dah. Rawhide je sušeno podkožno tkivo goveda. Tkivo je trdno in čvrsto, žvečenje kože pa je učinkovita metoda, da ostanejo zobje vašega psa brez zobnega kamna in oblog. Vsi izdelki so izdelani v skladu z etičnimi načeli in brez uporabe škodljivih snovi.

Naravna skrb za zobe –težave psov z zdravjem zob

Že kar nekaj let so težave s kožo in dlako najpogostejši razlog, da se lastniki psov oglašajo pri veterinarjih. Zadnje čase pa je število potrebnih posegov zaradi težav psov z zobmi v nenormalnem porastu! Težave povzročajo zobne obloge, ki sčasoma otrdijo in oblikujejo trd nanos, ki ga poznamo kot zobni kamen. Zobni kamen poškoduje dlesni in povzroča izgubo zob. Ravno veliko naraščanje tovrstnih težav pri psih zahteva učinkovit in takojšen pristop k negi zob.

Počisti
Compare

Deli s prijatelji

pinterest google

Product Description

Farm Food Rawhide: okusna, naravna zobna ščetka za psa!

Preprečitev zobnih težav omogočajo Farm Food Rawhide pasje žvečilke, ki so narejene iz podkožnega vezivnega tkiva goveda. Farm Food Rawhide je čvrst in popolnoma prebavljiv. Med žvečenjem in vlaženjem se iz Farm Food Rawhide žvečilk sprošča kolagen. Ta kolagen rešuje težave s zobnimi oblogami! Hkrati pa Rawhide pri žvečenju odrgne zobe in povzroči temeljito, vidno čiščenje zob. Zaradi tega čiščenja so izdelki Farm Food Rawhide dobili ime “okusna, naravna zobna ščetka za pse”!

Farm Food Rawhide so na voljo v različnih oblikah in velikostih. Prepričajte se, da velikost Rawhide ustreza velikosti in moči ugriza vašega psa. S Farm Food Rawhide imate možnost, da si psi očistijo zobe na lahek, zdrav in okusen način. S tem boste preprečili nastanek zobnih oblog in zobnega kamna, poleg tega bo imel vaš pes še svež dah. Preventiva je vedno boljša od kurative!

 

Zakaj Farm Food Rawhide pasje žvečilke?

Psi imajo po naravi veliko željo po žvečenju, saj na ta način ohranjajo čiste zobe. V naravi volkovi in drugi divji psi žvečijo kosti in kožo svojega plena (naravna pasja nega zob). Žvečenje trdih snovi očisti zobe in dlesni.

Za domačega psa je najbojši, oz. edini pravi nadomestek za kožo plena Farm Food Rawhide pasja žvečilka.

Kaj so Farm Food Rawhide pasje žvečilke?

Rawhide pasje žvečilke so posušeno podkožno vezivno tkivo (notranji sloj kože) iz pašne govedi, vzrejene za meso. To podkožno vezivno tkivo je zelo čvrsto in trdno. Naše bele Rawhide žvečilke prihajajo iz Brazilije, iz obrata,registriranega po HACCP standardih. Zunanji sloj kože uporabijo za strojenje usnja, notranje podkožno tkivo pa dobro operejo in zrežejo na kose ustrezne velikosti, ki jih potem oblikujejo in posušijo. Pri tem je pomembno dejstvo, da med proizvodnim procesom ne uporabljajo škodljivih snovi, zato lahko garantiramo čist in varen izdelek. 

 

 

Farm Food Rawhide pasje žvečilke so trdne in kompaktne

Slina, ki se sprošča pri žvečenju, vedno bolj mehča Rawhide žvečilko. Pri tem se sprošča kolagen in topi zobne obloge. Preden se dodobra zmehčajo, pa opravijo še dodatno funkcijo – ščistijo pasje zobe in s tem delujejo kot učinkovita, okusna zobna ščetka. Splošno je znano, da ostanki hrane povzročajo slab zadah in povzročajo nalaganje zobnih oblog. Nadalje pa so te zobne obloge odgovorne za zobni kamen. Ta lahko postane resna težava, kadar prizadene tudi dlesni, saj lahko pride do izpadanja zob.

 

Zobna nega psov z uporabo Farm Food Rawhide žvečilk

Pes, ki v mladosti prične z žvečenjem žvečilk Farm Food Rawhide za potešitev želje po žvečenju  na naravni način (namesto da za to uporablja vaše čevlje in pohištvo), vas bo nagradil s tem, da bo zvest spremljevalec s svežim dahom in zdravim zobovjem. Če se pri starejšem psu pojavi zobni kamen, ga je potrebno najprej odstraniti, da bi potem zobje ob žvečenju ostali še naprej čisti. Poleg zaščite pred zobnimi oblogami bodo Farm Food Rawhide žvečilke ščitile tudi pred debelostjo. Ker večini psov ni potrebno “delati” za njihovo večerjo, ostanejo po obroku še vedno (mentalno) lačni. Če mu boste privoščili Rawhide, bo potešil naravno potrebo po žvečenju in umiril (mentalno) lakoto. Na ta način boste psa obvarovali pred prenajedanjem in nenehnim prosjačenjem za hrano. Rawhide je tudi zelo koristen pripomoček za izgubo odvečne teže pri psu.

Farm Food Rawhide zobna nega za pse–rešitev za zdravje pasjih zob!

 

Dodatne informacije

Pakiranje

DENTOZYME SPIRULINA M 12x, DENTOZYME SPIRULINA L 12x, DENTOZYME SPIRULINA XL 12x

Okus

Spirulina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DENTOZYME SPIRULINA”