PetVital FISHOIL

13,90 

PetVital FISHOIL
Celostna skrb za organizem, zdravo kožo in dlako.
Zdravje psa in mačke je pogosto vidno že ob pogledu na našega ljubljenčka. Bister pogled, svetleča dlaka in zdrava koža kar izžarevajo dobro počutje. Za tak zdrav videz so izrednega pomena tudi maščobe, ki so vir pomembnih esencialnih maščobnih kislin ter v maščobi topnih vitaminov. Kvaliteta maščob, ki jih ponudimo našemu psu in mački je odvisna od količine, vrste in razmerja maščobnih kislin. Ker je pasja hrana postala industrializirana se v posodah naših ljubljenčkov pogosto znajde predvsem maščoba slabe kvalitete, ki vsebuje veliko omogenizirane in rafinirane maščobe, predelane soje, koruze in pšenice ter mesa industrijskih živali, ki ne dobivajo kvalitenih hranil in tako ne morejo vsebovati ustreznih maščobnih kislin. Poleg tega je briketirana hrana ekstrudirana pri visokih temperaturah in obdelana z namenom podaljšanja obstojnosti, kar prav tako spremeni kvaliteto maščob.
Maščobne kisline so sestavni del celičnih sten in sten celičnih organov (mitohondrijev, pomembnih za tvorbo energije). Od njihove sestave je odvisno, kako dobro bo celica lahko delovala. Več omega 3 maščobnih kislin v celični steni izboljša prožnost membrane in s tem prožnost kože ter stene krvnih žil. Iz omega 3 in omega 6 maščobnih kislin nastajajo snovi, ki uravnavajo vnetne procese v telesu. Te maščobne kisline telo sicer lahko večinoma izgradi tudi samo vendar pa mu vsekakor koristi, da mu delo olajšamo z dodajanjem, še posebej danes, ko je obremenjeno s tolikimi različnimi toksini iz okolja, hrane, zdravil, cepiv.
Z dodajanjem PetVital FishOil omogočimo našim ljubljencem da pridobijo dovolj potrebnih omega 3 maščobnih kislin v pravem razmerju z omega 6 maščobnimi kislinami.

PetVital FishOil je namenjen psom in mačkam s kožnimi težavami (srbečica, alergije, atopični dermatitis) in živalim s kroničnimi vnetnimi procesi (pogosta pri starejših živalih) ter mladičem ter brejim in doječim psicam.

Compare
Category: .

Deli s prijatelji

pinterest google

Product Description

  • Vsebuje preverjeno količino EPA in DHA (omega3) maščobnih kislin.
  • Omega 3 maščobne kisline so pomembne za uravnavanje vnetnih procesov v telesu.
  • Omega-3 pozitivno vplivajo na procese celične obnove.
  • Omega-3 sodelujejo pri razvoju možganov in očesne mrežnice (pomemben prehranski dodatek za mladiče, breje in doječe psice).
  • Vitamin E je v maščobi topen antioksidant in ima vlogo pri zaščiti celic pred oskidativnim stresom (preprečuje poškodbe celičnih sten in jih ohranja stabilne)
  • Fish Oil je sestavljeno iz rib iz severnih morij, je prečiščeno, da ne vsebuje toksičnih težkih kovin in koncentrirano, da z majhno količino naš kuža in muc dobita dovolj za svoje potrebe:

Mešanica lososovega olja in drugih ribjih olj; 500 mg
EPA;  200 mg
DHA;  100 mg
Vitamin E (DL alfa tokoferil acetat); 20 mg

Teža psa DNEVNI VNOS:

do 10 kg 1 kapsula vsak drugi dan
11 do 30 kg 1 kapsula na dan
Nad 30 kg 2 kapsuli na dan
Kapsulo ponudimo skupaj z obrokom. Lahko jo damo celo ali pa jo prelijemo s toplo vodo (ne vročo) in pustimo da se raztopi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PetVital FISHOIL”