PetVital RELAX

17,80 

Pomirja ob napetosti in stresu!

S prestrašenimi in/ali nemirnimi štirinožci se spopadajo številni skrbniki. Predvsem glasno pokanje, grmenje in bliskanje so dejavniki okolja, ki povzročajo strah in nemir pri naših živali. Niso pa edini. Včasih strah sprožijo tudi druge situacije, na katere naše živali naletijo v svojem okolju. Težave z umirjanjem lahko sprožijo tudi naporni treningi, slaba izkušnja v preteklosti, vožnja z avtomobilom, domovanje v pasjih hotelih, prihod nove živali ali zgolj karakter živali.

Prestrašena in nemirna žival se seveda ne počuti dobro in skuša z različnimi vedenjskimi vzorci (cviljenje, lajež, agresivno vedenje, uničevanje, lizanjem, grizenjem tačk ali begom) rešiti svojo težavo. Njeno psihično stanje privede tudi do fizičnih sprememb in lahko se pojavijo prebavne motnje, težave s kožo, neješčnost, sopenje in drugi znaki, ki kažejo na to, da naš štirinožec ni zadovoljen. Pomembno je, da se prestrašeni in nemirni živali posvetimo z vso skrbnostjo in ljubeznijo.

 

Compare
Category: .

Deli s prijatelji

pinterest google

Product Description

Pomembno je, da se prestrašeni in nemirni živali posvetimo z vso skrbnostjo in ljubeznijo. S kapsulami PetVital RELAX bomo našemu nemirnemu in prestrašenemu psu in mački pomagali, saj vsebujejo zelišča ter L-tirozin in vitamine, ki sproščajo in vračajo igrivost veselega štirinožca.

Je odlična pomoč v času bliskanja, grmenja, ognjemetov ter pokanja.

Primeren je tudi za živali, ki so pogosto prestrašene ali nemirne zaradi drugih dejavnikov v okolju ali zaradi menjave domovanja (pri veterinarju, med vožnjo ob prihodu novega člana itd.).

  • L-tirozin je predhodnik dopamina v možganih, zato je primeren za živali, ki imajo težave z umirjanjem (npr. psi, ki so po treningu nemirni v boksu).
  • Ekstrakta melise ter kamilice sproščata brez stranskih učinkov, ki jih povzročajo kemična pomirjevala, kakršni so barbiturati.
  • Ekstrakt pasijonke zmanjšuje posledice strahu.
  • Vitamini B so v telesu pomembni za delovanje živčnega sistema.

Prehransko dopolnilo PetVital RELAX se enostavno dodaja v prehrano živali. Če je mogoče, ga začnemo živali dodajati že pred predvideno stresno situacijo (npr. pokanjem), ter ga za popoln učinek dodajamo daljše časovno obdobje.

L-tirozin 100 mg
Inozitol 100 mg
Izvleček melise 50 mg
Izvleček kamilice 50 mg
Izvleček pasijonke 50 mg
Vitamin B1 0,20 mg
Vitamin B2 0,30 mg

TEŽA  ŽIVALI V KG DNEVNI VNOS
do 10 kg 1 kapsula vsak drugi dan
11 do 30 kg 1 kapsula na dan
Nad 30 kg 2 kapsuli na dan

Kapsulo ponudimo skupaj z obrokom. Lahko jo damo celo ali pa jo odpremo in potresemo po hrani. Izdelek ni priporočljivo dodajati brejim psičkam!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PetVital RELAX”