NOVO! PetVital® Super negovalno mazilo s hladilnim učinkom

16,50 

Super negovalno mazilo s hladilnim učinkom za vroče poletne dni.

Vsebuje ekstra deviško oljčno olje, izvleček kamilice, čebelji vosek, karitejevo maslo, babassu maslo, vitamin E in eterično olje poprove mete.

Super negovalno mazilo ima optimizirano sestavo, ki je idealna za pomladno in poletno sezono.

Zaradi lahkotne sestave se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka, hkrati pa deluje hladilno in s tem lajša pekočo bolečino in vnetje pri opeklinah blazinic (blage opekline, ki so posledica stika z vročo podlago). Temelji na naravnih sestavinah in ni škodljivo, tudi če ga kuža zaužije, ko si liže tačke.

Mazilo lahko nanesete tudi na kožo na notranji strani uhljev ali smrčka in tako dodatno osvežite vašega štirinožca v vročih poletnih dneh.

 

mazilo za zascito tack poleti

Učinki mazila:

  • Ščiti blazinice in kožo na šapah pred vlago in izsuševanjem.
  • Neguje razpokane in obrabljene blazinice (tudi v primeru blagih odrgnin).
  • Deluje hladilno.
  • Neguje smrčke, kjer je dlaka redkejša.
  • Neguje suho kožo uhljev.

 

Uporaba: V namen zaščite mazilo nanesite na čiste tačke (na blazinice in kožo med blazinicami) pred vsakim sprehodom. Za nego tačk nanesite mazilo po sprehodu oz. večkrat dnevno. Tačke naj bodo pred nanosom čiste in suhe. Mazilo lahko nanesete na blage odrgnine in opekline. Deluje hladilno, vlaži prizadeto mesto ter pomaga pri celjenju. V primeru hudih opeklin, poškodb blazinic ter bolečih vnetji se pred nanosom mazila PetVital posvetujte z veterinarjem.

Compare
Category: .

Deli s prijatelji

pinterest google

Product Description

PETVITAL Super negovalno HLADILNO MAZILO ZA TAČKE poleti.

Opis sestavin:

Ekstra deviško oljčno olje se vpije v globlje plasti kože (tudi blazinic), jih vlaži in tako preprečuje pokanje. Z naravnimi vitamini in antioksidanti pa še dodatno ščiti celice pred oksidativnimi poškodbami ter spodbuja njihovo obnovo.

Kamilica (Matricaria Recutita) ima protivnetno, protibakterijsko ter protigljivično delovanje. Pomirja razdraženo kožo, pomaga pri celjenju in preprečuje razraščanje mikrobov. Tako je idealen dodatek mazilu za tačke.

Babassu olje je na sobni temperaturi zgoščeno kakor maslo, ob stiku s kožo pa se raztopi v olje in pri tem učinkuje hladilno. Dobro se vpije v kožo in ne pušča mastnega ali lepljivega občutka. Vlaži globlje plasti kože (tudi vezivno tkivo), ter pomaga pri regeneraciji kože.

Karitejevo maslo ima bogato sestavo različnih snovi, ki delujejo antioksidativno in protivnetno, absorbirajo UV-B žarke ter vlažijo kožo. Zaradi sestave je karitejevo maslo primerno za občutljivo kožo, tudi v primerih dermatitisa in ekcema. Spodbuja celjenje in vlaži notranje plasti kože ter tako preprečuje izsuševanje in pokanje blazinic. Primerno je tudi v primerih opeklin in odrgnin blazinic.

Čebelji vosek ostaja v gornjih plasteh kože in preprečuje izsuševanje ter tvori tanko zaščitno plast na površju blazinice, ki jo ščiti pred zunanjimi vplivi. Čebelji vosek ima tudi protivnetno delovanje.

Vitamin E je močen antioksidant, ki tudi sam zvišuje odpornost kože, hkrati pa ohranja ostale sestavine mazila sveže in aktivne. Eterično olje poprove mete deluje hladilno. Dodali smo ga ravno toliko, da ohrani hladilni učinek na kožo in hkrati ne draži občutljivega smrčka živali.

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOVO! PetVital® Super negovalno mazilo s hladilnim učinkom”