Varnostni pas povodec za pse za avto

5,80 11,70 

Pes, ki ni ustrezno zaščiten (pripet ali v boksu) in se prosto giba po vozilu je dodatna motnja za voznika. S tem vozniku odvrača njegovo pozornost od vožnje, saj se lastnik ukvarja s psom, in ne z dogajanjem na cestišču, kar povečuje tveganje za nastanek prometne nesreče.

Pri LOOMPU vam ponujamo povodec z enostavnim karabinskim pripenjanjem na avtomobilski varnostni pas. Je enostaven za uporabo, saj eno stran pasu (povodca) pripnete v zaponko za pripenjanje varnostnega pasu, drugo stran pa s karabinom pripnete na oprsnico vašega psa.

Enojno pripenjanje psu omogoča več gibanja, a ga ne zadrži popolnoma na enem mestu.  Zato smo vam pripravili tudi drugo možnost in sicer 2 kompleta povodcev za pripenjanje v avtu po znižani ceni! Z dvojnim pripenjanjem pripnemo povodca na ključavnici varnostnih pasov levo in desno od psa in s tem poskrbimo, da je pes pripet na obeh straneh in ga tako zadrži na enem mestu.

Počisti
Compare
SKU: . Category: , , , .

Deli s prijatelji

pinterest google

Product Description

Pasji boks je eden izmed najprimernejših načinov prevoza psov, saj mu nudi poleg varnosti tudi okolje, v katerem ga dogajanje v okolici ne obremenjuje. Transportni boks mora biti pritrjen v prtljažnem prostoru tako, da se ne premika po prtljažniku.

Druga rešitev za varen prevoz živali pa je varnostni pas za pse Loomp, ki se ga enostavno pripne v sidrišče varnostnega pasu.

Varnostni pas oz. povodec za pse za v avto je enostaven in varen za uporabo. Eno stran pasu enostavno pripnete v zaponko za pripenjanje varnostnega pasu, drugo stran pa s karabinom pripnete na oprsnico vašega psa. Za večjo varnost vašega psa, vam priporočamo, da uporabljate oprsnico za psa, namesto ovratnice, saj s tem ob morebitnem trku preprečite poškodbe vratnega predela pri psu. Varnosti pas je primeren za vse vrste vozil. Pasji varnostni pas je nastavljiv po dolžini in je na voljo v dveh velikostih (M in L).

Vašemu psu pustite toliko maneverskega prostora, da se lahko udobno usede ali uleže in ga nikoli ne pripenjajte  na sovoznikov sedež!

Srečno in varno vožnjo!

 

 

 

Dodatne informacije

VELIKOST

Medium (20 mm), Large (25 mm), 2x Medium (20mm), 2x Large (25mm)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varnostni pas povodec za pse za avto”