Home PageO nas

O nas

Z ljubeznijo do naših zvestih prijateljev.

Ustanoviteljice loompaUstanoviteljice LOOMP-a smo tri sestre, ki smo že od malih nog odraščale v družbi štirinožnih prijateljev. Iz ljubezni do našega kosmatinčka smo se odločile, da Kanu naredimo kakovostno, funkcionalno in lepo posteljo, ki se bo barvno ujemala  z našim domom. Kan je pasme sibirski husky in ima veliko dlake. Zaradi tega smo bili pri izdelavi še posebno natančni. Zasnovali smo jo tako, da dlaka ne more v nobene skrite kotičke, ker jih ni. Umazanija se enostavno pobriše. Kot dodatno opcijo smo naredili mehak vložek za posteljo, katerega lahko oblečemo v rjuho, ki je pralna. S tem smo dokončno rešili problem umazanije. Hkrati pa je dodatni vložek idealen za potovanja s hišnim ljubljenčkom, ki v tujem okolju najde svoj prostor pod soncem. Ženska žilica pa nam ni dala miru… Kaj če bi imel še kakšno lepo ovratnico in povodec? Da bi se med seboj vse ujemalo? Nekaj kar bi poudarilo njegov značaj, nekaj posebnega, za našega Kana. Izdelki Loomp so narejeni tako, da se prilegajo v vaš dom. Izbirate lahko med ujemajočo kolekcijo postelj, ovratnic, oprsnic in povodcev. Kombinirajte izdelke Loomp ter ustvarite kolekcijo po svojem okusu!

Poslanstvo

Pri Loomp-u se trudimo za udobje hišnih ljubljenčkov in njihovih lastnikov, zato izdelujemo izdelke za različne velikosti živali in upoštevamo raznolike okuse njihovih lastnikov. Želimo, da bi se z našimi izdelki tako lastniki, kot tudi kosmatinci počutili varno, udobno in prijetno.

Vizija

Do leta 2017 bo naš prodajni program bistveno širši. Vanj bomo dodali še več izdelkov, ki bodo zadovoljevali potrebe naših kosmatincev. Izdelke bomo predstavili tudi izven Slovenije, saj bomo naš prodajni trg razširili tudi na sosednje države. Ker naše živalice ne znajo govoriti, mi pa jih najbolje poznamo, nam pišite in povejte svoje predloge. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in Vam poskušali pomagati. Dobrodošli v edinstven, igriv in zapeljiv svet Loomp-a!