Vsi imamo svojo najljubšo barvo, ki se nam najbolj poda. Barvo, v kateri izgledaš odlično in resnično odraža tvojo osebnost.

Si se že kdaj vprašal/a, katere barve bi najbolj pristajale in se ujemala z osebnostjo in lepoto tvojega LUMPA?

Kaj barve povedo o tebi in tvojemu hišnemu ljubljenčku? Presenečen/a boš, ko odkriješ njihov pomen in moč.

 

ČRNA: MOČ IN KONTROLA

Tisti, ki dajete prednost črni, ste inteligentni in občutljivi. Radi držite kontrolo nad seboj in v vsaki situaciji. Če za svojega hišnega ljubljenčka izbereš črno barvo, je tvoj loomp po naravi rojeni vodja, ki predstavlja moč, nadzor in močno voljo.

 

RUMENA:VESEL IN OPTIMISTIČEN

Si vesele narave, vedno dobre volje in nasmejana oseba,s katero se je zabavno družiti. Si kreativen/a, vnašaš energijo in optimizem kjerkoli se pojaviš. Če za svojega kosmatinca izbereš rumeno barvo, ti prinaša veselje, upanje in srečo. Je tvoj pravi sonček.

 

RDEČA: STRASTEN IN MOČEN

Če imaš rdečo barvo kot svojo najljubšo, te označuje za optimistično, pogumno in samozavestno osebo. Z veliko strastjo želiš, kar najbolje izkoristili svoje življenje. Zagotovo si dober vodja psov. Če za svojega ljubljenčka izbereš rdečo barvo, ti prinaša veliko pustolovščin, moč in vsakdanjega poguma.

 

ROZA: LJUBEZEN

Če je tvoja barva roza, si romantična in čutna oseba. Imaš ljubeče,prijazno in radodajno srce. Izbira roza barve za tvojega psa, pomeni da je tvoj najboljši prijatelj. Tvoj kuža je iskren in prijazen do drugih.

 

BEŽ: UMIRJEN

Če je tvoja najljubša barva bež,si umirjena, karizmatična in sočutna oseba. Tvojim prijateljem daješ občutek dragocenosti in spoštovanja. Če za svojega

ljubljenčka izbereš bež barvo,se ob njem počutiš ljubljeno in pomirjeno.

 

SIVA: ZANESLJIV IN ZAVESTEN

Če ti je všeč siva barva, veljaš za zanesljivo, delovno in mirno osebo. Česarkoli se lotiš, delo vedno opraviš do konca. Če za svojega ljubljenčka izbereš sivo barvo, je tvoj pes predan, zvest in vedno ob tebi.

 

VIJOLIČNA: PAMETEN

Imaš edinstveno in čarobno osebnost. Živiš v harmoniji in imaš rad/a modre in premišljene odločitve. Če za svojega ljubljenčka izbereš vijolično barvo, potem je tvoj kužek nežen in je svobodnega duha.

 

MODRA: ZAUPANJE

Ljubitelji modre barve živite za notranji mir in resnico. Ste kreativni, zanesljivi in zaupanja vredni. Če izbereš modro za svojega psa, potem ti prinaša mir v tvoje življenje in odganja zle duhove. Ko sta skupaj , nebo nima meja!

 

ZELENA: MIREN

Če obožuješ zeleno barvo, se rad/a počutiš varno in sproščeno. Si stabilna in uravnotežena oseba z resnično ljubeznijo do narave .Če za svojega ljubljenčka izbereš zeleno, je tvoj kuža izredno pameten in obožuje učenje novih trikov. V tvoje življenje prinaša energijo in ti daje občutek varnosti.


RJAVA: PRIJAZEN

Ljubitelji rjave barve ste pristnega in enostavnega značaja na katerega se prijatelji lahko zanesejo.. Zelo veliko vam pomeni družina. Ste odkriti do vseh in tiho samozavestni. Če za svojega kužka izbereš rjavo barvo je lojalen in zelo prijateljski.