RECEPT ZA PASJE VESELJE V ČASU KARANTENE

 

V zadnjem času nas večina dni preživlja doma ob omejenih stikih. Dnevna rutina je postala povsem drugačna, s svojimi bližnjimi smo v stiku preko telefonskih in video klicev.

Imamo veliko omejitev in dnevnih skrbi, pa vendarle, lahko ta čas izkoristimo za druženje z družino in hišnimi ljubljenčki.

 

Katja iz pasje pekarne Tačka nam je povedla, da zagotovo obstaja nekdo, ki se zaradi karantene prav nič ne pritožuje…naš kuža!

On se zelo veseli celodnevnega druženja z nami. Zagotovo mu ta situacija ni prav nič jasna. Ampak se ne obremenjuje, ker mu naša družba pomeni vse.

To brezpogojno ljubezen je treba nagraditi pravi Katja. Prepričani in verjamemo,da se s tem strinjate tudi vi.

V sodelovanju z najboljšo pasjo pekarno Tačka iz primorske smo za vas pripravili enostaven recept za pasje priboljške. Sestavine so zelo preproste, za katere smo prepričani, da jih imate že doma. Brez veliko packanja boste vašega psa razveselili s slastnimi piškotki s tuno.Še en dodaten plus, da ni potrebno dodatno hoditi v trgovino v teh časih.

Če imate doma »zdolgočasenega otroka«, naj vam pomaga pri peki. Skupaj boste ustvarjali najboljše pasje piškote za najboljšega prijatelja.

Pazite le, da vas piškoti ne bojo premamili…pustite kakšen košček še za psa:)

Recept najdete na tej povezavi: http://tacka.si/recept-za-priboljske-proti-dolgcasu-v-casu-karantene/

Pa še to: V spletni trgovini Tačka vam nudijo 10%popust na nakup s kodo : Tačka

Popust velja do nedelje 12.4.2020