Potrebujete pomoč?

ovratnica za psa loomp reciklirana povezanost (6)
ovratnica za psa loomp reciklirana povezanost (6)
ovratnica za psa loomp reciklirana povezanost (5)

Ovratnica Povezanost

PERSONALIZIRAJ
Cena izdelka: 20,90 
Cena personalizacije:
Končna cena:

*Rok za izdelavo izdelka z vezenjem je nekoliko daljši in traja od 4 -15 delovnih dni ali izjemoma celo več. Več o vezenju si lahko prebereš tukaj.

  • Ovratnica za psa je primerna za kratkodlake, dolgodlake in gole pse
  • Ovratnice za pse se poljubno regulirajo in se tako optimalno prilegajo na vrat
  • Ovratnica je pralna pri 30°C v pralni vrečki
  • Varjeni močni kovinski obroči
  • Hitro sušenje
  • Ovratnice se ujemajo s povodci

Zraven dodaj tudi

Podroben opis

Predstavljamo vam novo linijo trajnostnih ovratnic -Povezanost. Izdelane so iz recikliranih plastenk, ki so nato preoblikovane v nežne, a trpežne trakove, ki zagotavljajo udobno prileganje in dolgotrajno uporabo.

Vsaka ovratnica je simbol trajnostnega pristopa k življenju in opomin, da lahko vsak od nas naredi majhne korake za boljši jutri.

Te ovratnice niso le prijazne do okolja, ampak nosijo tudi posebno zgodbo.

V lanskih poplavah in opustošenju dela Slovenije je bilo uničeno tudi naše malo družinsko podjetje.

Naša nova kolekcija nosi zgodbo o pogumu, preživetju in solidarnosti skupnosti med naravnimi nesrečami.

V njej nastopate tudi vsi tisti, ki ste bili prizadeti v poplavah in tisti, ki ste nam pomagali , da smo skupaj premagali izzive, ki jih je prinesla narava.

blank

OPIS CELOTNE ZGODBE:

Ko so se 4. avgusta 2023 temni oblaki zgrinjali nad Slovenijo, je narava pokazala svojo nepredvidljivo moč. Poplave so prizadele našo deželo, sprožile paniko in pustile za seboj razdejanje. Reke so prestopile svoje bregove, zalile hiše, ceste in polja. Ljudje smo se znašli pred nepričakovano nesrečo, ki je prizadela naše domove in premoženje.

Med najhujšo stisko so na pomoč priskočili gasilci, ki so s svojo nesebično pogumno in požrtvovalnostjo reševali otroke, ljudi in živali iz poplavljenih območij. Sosedje smo se povezali in si med seboj nudili oporo ter pomoč.

Ljudje, ki smo jih videli prvič v življenju so se pridružili akciji očistimo Slovenijo proti naravnim katastrofam. Izkazali so nam neizmerno solidarnost in skupaj z nami čistili domove in gradili upanje v boljši jutri.

 

Medtem ko smo skupaj čistili in obnavljali, smo se začeli zavedati moči POVEZOVANJA z različnimi skupnostmi, si delili izkušnje in si pomagali. Tako smo se začele tudi mi povezovati s skupnostjo 500 podjetnic in fundacijo Truhoma za kar smo jim neizmerno hvaležne.

Po tej naravni katastrofi smo močnejši in bolj povezani kot kdaj koli prej.

Družine, ki so bile ločene med poplavami, so se ponovno združile in si stisnile roke v znamenju enotnosti in ljubezni.

Danes se postavljamo nazaj na noge. Slovenski narod dokazuje, da lahko tudi v najtemnejših trenutkih zasije luč upanja in da skupaj zmoremo vse.

Bodimo POVEZANI.

Hvala, ker ste.

Odkrijte čudovito kolekcijo in skupaj s svojim kosmatincem postanite del nepozabne zgodbe o upanju, solidarnosti in povezanosti.

 

Na voljo v treh velikostih (S, M, L). Ovratnico lahko dopolnite tudi z enakim povodcem Povezanost v velikostih (M, L).

Kolekcija je omejena.

V kolikor imaš težavo najti pravo opremo za svojega ljubljenčka, nam piši na info@loomp.si in z veseljem se dogovorimo za osebno svetovanje.

 

Vzdrževanje ovratnice: Ovratnica je enostavna za vzdrževanje in se hitro suši.

blankblankblankblankblank

 

 

 

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.