Potrebujete pomoč?

povodec za psa za avto
povodec za psa za avto
pas za pripenjanje za psa avto

Varnostni pas za psa za avtomobil

11,90 

Cena izdelka: 11,90 
Cena personalizacije:
Končna cena:

Podroben opis

Pes, ki ni ustrezno zaščiten (pripet ali v boksu) in se prosto giba po vozilu je dodatna motnja za voznika. S tem vozniku odvrača njegovo pozornost od vožnje, saj se lastnik ukvarja s psom, in ne z dogajanjem na cestišču, kar povečuje tveganje za nastanek prometne nesreče.

Pri LOOMPU vam ponujamo povodec z enostavnim karabinskim pripenjanjem na avtomobilski varnostni pas. Je enostaven za uporabo, saj eno stran pasu (povodca) pripnete v zaponko za pripenjanje varnostnega pasu, drugo stran pa s karabinom pripnete na oprsnico vašega psa.

Enojno pripenjanje psu omogoča več gibanja, a ga ne zadrži popolnoma na enem mestu. Zato smo vam pripravili tudi drugo možnost in sicer 2 kompleta povodcev za pripenjanje v avtu po znižani ceni! Z dvojnim pripenjanjem pripnemo povodca na ključavnici varnostnih pasov levo in desno od psa in s tem poskrbimo, da je pes pripet na obeh straneh in ga tako zadrži na enem mestu.

 

Vzdrževanje: Varnostni pas je enostaven za vzdrževanje.

blankblankblankblankblank

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.