povodec za psa za avto
povodec za psa za avto
pas za pripenjanje za psa avto

Varnostni pas za psa za avtomobil

Obkljukaj kvadratek. Izberi pisavo in barvo vezenja za 8,90€.
1 ×
Izberi pisavo
Izberi barvo
8,90 
Product total
Options total
Grand total

Cena skupaj:

11,90 

Zraven dodaj tudi

Morda vam bo prav tako všeč…

Podroben opis

Pes, ki ni ustrezno zaščiten (pripet ali v boksu) in se prosto giba po vozilu je dodatna motnja za voznika. S tem vozniku odvrača njegovo pozornost od vožnje, saj se lastnik ukvarja s psom, in ne z dogajanjem na cestišču, kar povečuje tveganje za nastanek prometne nesreče.

Pri LOOMPU vam ponujamo povodec z enostavnim karabinskim pripenjanjem na avtomobilski varnostni pas. Je enostaven za uporabo, saj eno stran pasu (povodca) pripnete v zaponko za pripenjanje varnostnega pasu, drugo stran pa s karabinom pripnete na oprsnico vašega psa.

Enojno pripenjanje psu omogoča več gibanja, a ga ne zadrži popolnoma na enem mestu. Zato smo vam pripravili tudi drugo možnost in sicer 2 kompleta povodcev za pripenjanje v avtu po znižani ceni! Z dvojnim pripenjanjem pripnemo povodca na ključavnici varnostnih pasov levo in desno od psa in s tem poskrbimo, da je pes pripet na obeh straneh in ga tako zadrži na enem mestu.

 

Vzdrževanje: Varnostni pas je enostaven za vzdrževanje.

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

10 % POPUST

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.