Loomp Logo

Kje lahko kupim Loomp opremo?

Ti včasih nadebudni raziskovalec pobegne in ga v strahu in paniki iščeš pri sosedih in po bližnjih poljih? Pri Loompu poskrbimo tudi za to. Na izdelke ti lahko izvezemo ime in telefonsko številko, ki bo rešila problem v primeru, če odtava v sosednjo vas k ljubčku ali ljubici. Tako ga najditelj lahko hitro vrne nazaj domov, tebi pa prihrani skrbi in kakšen siv las.

Vezenje je všito na ovratnico, oprsnico ali povodec in predstavlja trajno rešitev.

Ne glede na to koliko kosmatincev imaš, je vezenje na ovratnici ali oprsnici več kot le dekorativni dodatek. Kužki ne morejo povedati od kod prihajajo in komu pripadajo. Vezena ovratnica z imenom in telefonsko številko pove vse! Ovratnica ali oprsnica z podatki ima vse kar potrebuješ za tvojega kosmatinčka. Vzdržljivost, varnost in unikatnost. Izberi želeni tekst in dodaj osebni pečat z vezenjem.

Dodatne informacije:

Vezenje je na voljo v različnih barvah in v treh različnih pisavah:

  • (velike tiskane črke): LOOMP
  • (male tiskane črke): Loomp
  • Pisane črke: Loomp
  • Širina vezenja je omejena do 10cm oz. do 16 črk. Če želiš daljši napis oziroma več črk se zaračuna dodatno vezenje (8,60€).

Vezenje je možno le na določenih izdelkih, kjer boste v okviru možnosti lahko izbrali vrsto in barvo pisave, ter določili besedilo napisa.

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

10 % POPUST

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.