Meni
Košarica

O nasNastala je spletna trgovina z lastno blagovno znamko za najbolj nagajive zverinice in mačkone ter njihove pridne lastnike. Z Loomp izdelki bodo vajine dogodivščine bolj sproščene, kosmatinček olepšan, tebe in tvoje najdražje pa želimo osrečiti z izdelki, ki so namenjeni in narejeni samo za vas.

Vsak izdelek ima svojo zgodbo in je bil izdelan s pomočjo vestnih lastnikov, ki so na trgu pogrešali izdelke, ki bi ustrezali vsem njihovim potrebam. Naj gre za kužka ali mucka, mi za njih navdušeno ustvarjamo varne, udobne in uporabne izdelke.

Te tvoj kosmatinec vleče za sabo kot tovorni vlak? Ni panike. Mi ga zaustavimo! Izdelali smo oprsnico, ki preprečuje vlečenje. Omogoča prijazen, močan in hkrati nežen nadzor nad tvojim psom.

Pri velikih trgovcih ne najdeš primerne velikosti in barve ovratnice, oprsnice, povodca? Kaj šele izdelka, ki je narejen in ukrojen po naročilu? Ker vemo, da dva kosmatinca nista enaka, lahko pri nas naročiš izdelke po meri. Ovratnice in drugo opremo ukrojimo prav za tvojega edinstvenega lumpa.

Ti sam laufi! Kaj? Ja, zate imamo povodec za tek in rekreacijo. In kaj to pomeni? Da so tvoje roke med tekom, hojo, rolanjem, hribolazenjem ali pa plazenjem proste!Ponosne smo na naše izdelke, ki so skrbno in ročno narejeni v Sloveniji izpod rok naših spretnih in pridnih šivilj.

Zagon našemu poslanstvu pa prinašate ravno vi. Vzpodbudne pohvale in sporočila, ter slike vaših Loompov nam dajejo novo energijo in zagon, ki nam pomaga, da se neprestano izboljšujemo. Hvaležne smo za vse vaše ideje, predloge in misli. Hvala vam, ker nas spremljate in z nami soustvarjate zgodbo Loompa.


Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo spletne piškotke.