Meni
Košarica

Oprsnice


Model: HarSport
Nepravilna oprema lahko vašemu kosmatincu povzroča nelagodje ali celo bolečino, s tem pa lahko vodi v vedenjske težave in telesne poškodbe psa. Ali bodo sprehodi prijetni in brez stresa je odvisno od opreme, ki jo izberete vi. Mehka in podložena oprsnica za psa sport nudi več svobode pri gibanju in igranju tvojega kužka. Omogoča neovirano gibanje ramenskega predela, hkrati pa ne povzroča drgnjenja za sprednjimi nogami, saj je oprsnica Loomp daljša od običajnih. Nastavljiva je okoli trebušnega pr..
26,90 €
Brez DDV:22,05 €
Model: OprsNonPull
Imaš kdaj občutek, da je tvoj kuža najbolj lumpast, ko te za sabo vleče kot tovorni vlak? Ni panike! Mi ga zaustavimo!  Oprsnica Loomp preprečuje vlečenje. Omogoča prijazen, močan in hkrati nežen nadzor nad tvojim psom. Vlečenje na sprehodu je neprijetno tako za lastnika kot za psa. Pes, ki vleče, lahko postane hitreje vznemirjen. Zaradi napetosti, ki jo čuti, se zaganja in laja na druge pse ter ljudi. Z oprsnico proti vlečenju , boš sedaj TI postal/a junak/inja in peljal/a tvojega psa na s..
24,90 €
Brez DDV:20,41 €
Model: HarPullFC
Vlečenje na sprehodu je neprijetno tako za lastnika kot za psa. Pes, ki vleče, lahko postane hitreje vznemirjen. Zaradi napetosti, ki jo čuti, se zaganja in laja na druge pse ter ljudi. Front Clip oprsnica proti vlečenju Loomp ti bo omogočila bolj prijazen, zanesljiv in hkrati nežen nadzor nad psom in predvsem bolj sproščene sprehode z tvojim kosmatincem!  ZA KOGA JE PRIMERNA OPRSNICA FRONT CLIP LOOMP? ZA VSE PSE, še posebej pa tiste, ki vlečejo na sprehodu. NOSEČNICE NA SPREHODU S PSO..
24,90 €
Brez DDV:20,41 €
Model: HarHrt
Društvo Hrtji svet Slovenije se je na nas obrnilo s prošnjo, da skupaj s svojim in njihovim znanjem razvijemo oprsnice, prilagojene posebej za hrte. Zaradi velikega prsnega koša hrtov, so običajne oprsnice neustrezne. Vsak hrt se zaradi svoje specifične anatomije telesa z lahkoto izmuzne iz običajne oprsnice, ki ni narejena po meri in prav posebej za omenjeno pasmo. Nemalokrat se je že zgodilo, da je pes pobegnil, če je bolj plašen ali če obstaja kakšen drug interes.  Hrtjo oprsnico Loomp ..
55,00 €
Brez DDV:45,08 €
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)
Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo spletne piškotke.