Meni
Košarica

Ovratnice

Pasje ovratnice

Model: ColSport
Oblazinjene in mehke ovratnice so idealne za vsakodnevne sprehode in aktivnosti za vse velikosti psov. Ovratnica je izdelana iz polipropilena in zračnega materiala, zato ohranja svojo obliko, hkrati pa je močna in prijazna do pasjega kožuščka. Ovratnica se zapenja na sistem zaponka skozi rinko. Ob morebitnih močnih sunkih razbremeni sile na zaponko in tako ni strahu, da bi se zaponka pri potegu odpela ali zlomila. Dodatne informacije:Ovratnica za psa je primerna za kratkodlake, dolgodlake i..
19,90 €
Brez DDV:16,31 €
Model: ColSportC
Oblazinjene in mehke ovratnice so idealne za vsakodnevne sprehode in aktivnosti za vse velikosti psov. Ovratnica je izdelana iz polipropilena in zračnega materiala, zato ohranja svojo obliko, hkrati pa je močna in prijazna do pasjega kožuščka. Ovratnica se zapenja na sistem zaponka skozi rinko. Ob morebitnih močnih sunkih razbremeni sile na zaponko in tako ni strahu da bi se zaponka pri potegu odpela ali zlomila.  Dodatne informacije: Ovratnica za psa je primerna za kratkodlake, dolgodl..
19,90 €
Brez DDV:16,31 €
Model: ColClass
Osnovna ovratnica Loomp Classic je enostavna za vsakodnevno uporabo za vse velikosti psov. Idealna je za mladičke, saj je zelo lahka in ima večji razteg pri obsegu. Tako jo tvoj kuža lahko dlje časa uporablja.Ovratnica se zapenja na sistem zaponka skozi rinko. Ob morebitnih močnih potegih/sunkih razbremeni sile na zaponko in tako ni strahu da bi se zaponka pri potegu odpela ali zlomila.  Velikosti: S (22 - 38cm x 1,5cm) M (30-54cm x 2cm) L (40-62cm x 2,5cm)Če želiš večjo ali manjšo ov..
10,90 €
Brez DDV:8,93 €
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)
Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo spletne piškotke.