Meni
Košarica

Povodci

Pasji povodci

Model: LshSport
Povodec Loomp Sport je namenjen za vsakodnevno sprehajanje psa, hkrati pa izboljšuje udobje vodnika. Ročaj povodca Sport je podložen in oblečen v zračno 3D blago, ki omogoča koži dihanje in ima mehak oprijem za roko. Ob potegu, mehko podloženo držalo tako ublaži nenaden sunek. Dodatne informacije: Podloženo držalo povodca omogoča udoben sprehod z tvojim kužkom Različne velikosti in barve Povodec se ujema z ovratnicami in oprsnicami Loomp Povodec je pralen pri 30°C v pralni vrečki Vzdr..
17,90 €
Brez DDV:14,67 €
Model: LshClip
Povodec na preklop je zaradi svoje vsestranske uporabe nepogrešljiv pripomoček na sprehodih. Vsebuje tri kovinske varjene obročke s katerimi poljubno prilagajaš dolžino. Tako lahko tvojega kosmatinca pripneš okrog drevesa v primeru, ko te mora počakati, da opraviš nakup v trgovini. Lahko pa ga enostavno pripneš okrog mize ali stola medtem ko piješ kavico v lokalu. Preklopni povodec vsebuje dva karabina, na obeh koncih, s katerim se nastavlja na tri različne dolžine. Dvojni povodec se lahko upor..
19,90 €
Brez DDV:16,31 €
Model: HshClass
Pasji povodec iz 100% polipropilena Povodci za pse so pralni pri 30°C Pasji povodci Loomp Classic različnih velikosti Povodec za psa v različnih barvah Povodec se ujema z ovratnicami in oprsnicami Loomp Povodci so narejeni v Sloveniji Vzdrževanje: Povodec je enostaven za vzdrževanje...
13,90 €
Brez DDV:11,39 €
Model: LshRun
Povodec za tek ti ponuja več svobode in odlično rešitev za vajino skupno rekreacijo. Pri teku, hitri hoji, jogingu ali kolesarjenju boš tako bolj sproščen/a, saj ti povodca ni potrebno držati. Med rekreacijo imaš proste roke. Povodec je del pasu, ki se pripne okoli tvojega pasu in se poljubno regulira. Enostavni pas za tek ima v traku elastiko. Pri nenadnem potegu psa, se tekaški pas raztegne in tako ublaži sunek pri potegu. Velikosti: S   Obseg trebuha: 65-120 cm, razteg povodca:..
31,90 €
Brez DDV:26,15 €
Model: HshCar
Pes, ki ni ustrezno zaščiten (pripet ali v boksu) in se prosto giba po vozilu je dodatna motnja za voznika. S tem vozniku odvrača njegovo pozornost od vožnje, saj se lastnik ukvarja s psom, in ne z dogajanjem na cestišču, kar povečuje tveganje za nastanek prometne nesreče. Pri LOOMPU vam ponujamo povodec z enostavnim karabinskim pripenjanjem na avtomobilski varnostni pas. Je enostaven za uporabo, saj eno stran pasu (povodca) pripnete v zaponko za pripenjanje varnostnega pasu, drugo stran p..
5,80 €
Brez DDV:4,75 €
Model: HshFor2
Dvojni povodec vam omogoče istočasno sprehajanje dveh psov. Ste lastnik dveh psov in bi ju radi sprehajali na enem povodcu in ne na dveh ločenih? Dvojni povodec Loomp je zato idealna rešitev. Povodec za dva psa se enostovno zapenja na vsak povodec. Dva različna konca s karabini pa lahko nato pripnete na ovratnice ali oprsnice vaših psov. Pasji dvojni povodec iz 100% polipropilena Povodci za dva psa so pralni pri 30°C Dvojni pasji povodci so različnih veli..
13,90 €
Brez DDV:11,39 €
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)
Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo spletne piškotke.