Meni
Košarica

Blog RSS Feed

06 May KO PES POBEGNE
Dejan 0 810
Od veliko skrbnikov slišimo, da jim je kuža pobegnil.Povodov za beg je lahko več. Od tega, da niso kastrirani do radovednosti in osamljenosti se včasih zgodi, da pes pobegne od doma in se izgubi. Dolžnost vsakega lastnika je, da poskrbi za to da je p..
26 Apr Kaj vse se lahko naučite od svojih kosmatinčkov v času karantene?
Dejan 0 728
Če čas karantene preživljate s svojimi hišnimi ljubljenčki, boste s časoma ugotovili, da je ta skupni čas odličen način da se naučite nekaj več o njih.Tukaj si preberite 6 stvari, kaj vas lahko naučijo hišni ljubljenčki, medtem ko ostajate doma.1. MO..
02 Apr RECEPT ZA PASJE VESELJE V ČASU KARANTENE
Dejan 0 850
RECEPT ZA PASJE VESELJE V ČASU KARANTENE V zadnjem času nas večina dni preživlja doma ob omejenih stikih. Dnevna rutina je postala povsem drugačna, s svojimi bližnjimi smo v stiku preko telefonskih in video klicev. Imamo veliko omejitev in dnevnih sk..
23 Mar KDAJ STE NAZADNJE BARVALI?Pobarvanka za celo družino
0 845
KDAJ STE NAZADNJE BARVALI?Se še spomnite kdaj ste nazadnje s svojimi malčki barvali in se pri tem neizmerno sproščali in vsaj malo pozabili na skrbi.Delo od doma in ostale obveznosti, ki jih imamo v tem kriznem času se je za večino od nas vse obrnilo..
11 Mar V Italiji so zapustili skoraj 2.000 psov. Izgovor? Korona virus
Dejan 0 3201
V ITALIJO SO ZAPUSTILI SKORAJ 2.000 PSOV. Izgovor? Korona virusVsak dan se po svetu povečuje preplah zaradi epedimije koronavirusa. Mediji širijo informacije za preventivne in kurativne ukrepe, kako ravnati v primeru če virus doleti tudi nas ali naše..
06 Mar PES IN DOJENČEK - novi izzivi za psa
Loomp 0 377
PES IN NOV DRUŽINSKI ČLAN Čas nosečnosti je čas sprememb za vas in za vašega kosmatinca. Spremembe, ki jih v dom prinese dojenček so za psa lahko travmatične. Nekateri lastniki lahko pozabijo, da živo bitje, ki jim je bilo pred prihodom dojenčka vse,..
09 Jan PES IN ZIMA – Kako do dobrega počutja psa v zimskem času
Dejan 0 791
PES IN ZIMA – Kako do dobrega počutja psa v zimskem času K nam je zagotovo že prišla zima in nizke temperature. Lepo je sedeti ob kaminu in skodelici toplega čaja s svojim kosmatinčkom v naročju ter opazovati zimsko pokrajino. Vsekakor pa ne smemo po..
10 Dec Psi in petarde
Loomp 0 873
5 nasvetov kako poskrbeti za tvojega kužka v času petard in ognjemetovSmo v čudovitem mesecu v letu, ko vse diši po prazničnih piškotih in dobrotah. Čas, ki je poln pričakovanj in lučk, ki se svetlikajo vsepovsod. Mesec december je za večino to najle..
23 Nov Novi Loomp
Loomp 0 751
Nova spletna trgovina LOOMP Z veseljem vam sporočamo, da je Loomp od sedaj naprej v novi preobrazbi. Prisluhnili smo vašim željam in skrbno pripravili novo spletno stran samo za vas in vaše lumpe. Verjamemo, da boste v obširni ponudbi našli izdelke, ..
23 Nov Je oprsnica pravilna?
Loomp 0 844
Ali ste vedeli , da lahko napačno oblikovana oprsnica povzroči več škode kot koristi. Nepravilna oprema lahko vašemu kosmatincu povzroča nelagodje ali celo bolečino, s tem pa lahko vodi v vedenjske težave in telesne poškodbe psa. Ali bodo sprehodi pr..
Prikazujem 1 do 10 od 11 (2 strani)
Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo spletne piškotke.