Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

Mnenja uporabnikov

Miran, Rebeka in Buda

Pred približno enim letom smo med sprehodom povsem naključno naleteli na kužka, ki je nosil oprsnico Loomp.

Ker se nam je zdel izdelek kakovostno izdelan, predvsem pa nas je navdušilo to, da je imel izvezeno ime kužka ter telefonsko številko lastnice, smo se odločili, da se tudi sami pozanimamo o naročilu. Izredno prijazna in ustrežljiva ekipa nam je predstavila svojo ponudbo, ko smo jih obiskali na sedežu podjetja v Trzinu, in hitro smo se odločili, da tudi za našega štirinožnega prijatelja naročimo nekaj ovratnic ter oprsnico s trakom za okoli pasu, ki je zelo priročna pri športnih aktivnostih, predvsem pri teku.

Prednosti, ki bi jih izpostavila pri Loompovih izdelkih, so zagotovo kvaliteta, saj so vzdržljivi, kar pomeni, da jih kuža lahko nosi res dolgo časa, pa se ne strgajo ali kakorkoli obrabijo, prav tako zelo dobro prenašajo čiščenje v pralnem stroju.

 Zelo pomembna nam je tudi udobnost, saj si želimo, da bi bila ovratnica oziroma oprsnica kužku udobna in mu ne bi dražila kože ter povzročala drugih nevšečnosti. Loompovi izdelki to vsekakor zagotavljajo, saj so resnično kvalitetno izdelani in tako omogočajo kar največje možno udobje. Prav tako nam je zelo všeč izjemno pestra ponudba barvnih kombinacij, ki jih lahko stranka poljubno izbira in kombinira glede na lastne želje. 

Obenem ima možnost izbire personaliziranega napisa, kar je bilo prav tako zelo dobrodošlo, predvsem zato, ker je ime kužka izvezeno kar na ovratnici in ni potrebno kupovati dodatnih obeskov. 

Želela bi pohvaliti tudi prilagodljivost ekipe, saj so v primeru reklamacij (mi smo izbrali premajhno oprsnico) zelo korektni in brez težav zamenjajo izdelek. Zaradi vseh teh stvari sedaj prisegamo na Loompove izdelke in zagotovo bo tako ostalo tudi v prihodnje.

Tjaša in Nea

Midve z Neo sva res prezadovoljni z vsemi Loomp izdelki, ki jih imava. Že dve leti uporabljava Sport podloženo oprsnico s pripenjanjem spredaj na prsnem košu in zadaj. Oprsnica je po skoraj vsakodnevni uporabi še vedno kot nova, čeprav jo vsaj enkrat mesečno operem v pralnem stroju. Imava tudi tri podložene ovratnice Sport, nad katerimi sva prav tako navdušeni. Ovratnice so izdelane prav po posebnih merah, zato je potrebno pohvaliti celotno ekipo Loomp, ki z veseljem ustreže željam strank. Skratka, super kvaliteta in udobje izdelkov, krasne barve in dizajni ter super odnos do strank. Midve z Neo priporočava Loomp!

Nina, Lola in Liza

blank

Moji pasji punci uporabljata Loompove oprsnice, ovratnice, povodce in rutke. Na njihove izdelke sem enostavno nora saj so poleg lepih kombinacij tudi kakovostni in uporabni. Najbolj sem navdušena nad ovratnicami in povodci saj jih vsakodnevno uporabljam. Povodci in ovratnice so podloženi tako da ne režejo punc in tudi mene ne če katera potegne. Imamo celo zbirko saj se je težko upreti vsem hudim kombinacijam. Najbolj fino pa je da ko se ovratnica in povodec opereta sta kot nova. Me smo zadovoljne uporabnice in tudi loompov team vedno pomaga pri izbiri 🙂

Jasna, Kodi in Freya

Ker smo radi veliko zunaj in ker želim da se moja pesjančka počutita res udobno, smo izbrali ovratnice in oprsnice sport. Loompove punce so nam vedno bile pripravljene pomagati, ko smo rabili pomoč pri izbiri barvnih kombinacij, naj povem, da jih je res veliko . Z izdelki smo res zadovoljni in nam dobro služijo, tako pri pohajkovanjih po hribih, pri mestnih sprehodih in ob toplem vremenu tudi pri ohlajanju v vodi.

blank

Jure Župec

Sam izredno obožujem linijo SPORT.

Izredno kvaliteten material, združen z barvno kombinacijo, ki se ji preprosto ne moreš upreti.

Roman in Flek

Mojemu Fleku se oprsnica Sport zelo zelo lepo prilega predvsem pa me je prepričal opis na vaši spletni strani,ker si nisem mislil da ga lahko fejst “pihneš” pri izboru oprsnice. Predvsem gre za gibljivost prednjih tačk. 

Oprsnica je res narejena odlično. Materijal je kvaliteten in to se vidi ko jo parkrat opereš in posušiš. Zelo se mi zdi praktično tudi vezenje teksta, ker kuža lahko obesek hitro izgubi.

Dopade se mi tudi skoraj neomejen izbor barv kar se mi zdi velik plus. Narediš si zelo personalizirano oprsnico ali ovratnico. 

Cena je primerna kvaliteti in izgledu.

Vas odnos do strank pa je zelo prijeten predvsem pa se mi dopade, ker se držite vseh dogovorjenih rokov oz. dogovorov.

blank

Katja in Hope

blank

S puncami Loomp sodelujem že 5 let, še preden sem odprla trgovino za male živali, so me njihove barve, dizajn in koncept čisto navdušili. Ko sem se sama prepričala, da so izdelki tudi kakovostni in trajni, sem se odločila jih vključuti v ponudbo trgovine…in še danes, po 4 letih, je znamka Loomp ena od best sellerjev.

Mateja in Lucy

Lucy je že sedem let uporabnica LOOMP izdelkov. LOOMP punce so nam novopečenim lastnikom malega kužka t tudi svetovale na različnih področjih. Ovratnica se kar ni hotela pokvariti, tudi povodec ne raztrgati, tako da smo nove nakupili zaradi lepote, ne pa iz potrebe :). LOOMP sistem za hranjenje je priročen in lep, da o luksuzni posteljici, ki se ujema s sedežno, sploh ne govorimo. No. Lucy sicer uporablja več ležišč, tako da bo njena postelja še dolgo kot nova. LOOMPu želimo veliko uspehov pri razvajanju naših lumpkov z res kvalitetnimi proizvodi.

blank

Ana in Clay

blank

Ker svojemu kosmatinčku privoščimo udobje in varnost in ob enem, si tudi želimo unikaten izdelek, ki izraža našo osebnost, smo se brez pomislekov, odločili za Loomp-ove produkte. 

Ker je naša Clay neustrašna pustolovka in ker posebej obožuje morje in blatne kopeli, smo potrebovali vzdržljivo in kakovostno ovratnico ter povodec. Tako smo se odločili za podloženo Loomp-ovo ovratnico, ki se je odlično obnesla, saj ne glede na to, koliko krat smo jo že oprali, je ta še vedno kakor nova. 

Ker smo radi tudi modni, nam je zelo všeč, da imamo personalizirano ovratnico, ki se popolnoma ujema s povodcem.

Pri Loomp-u so nam vedno bili pripravljeni pomagati in svetovati pri nakupu primernega izdelka, ki je osrečil nas kakor našega najboljšega štirinožnega prijatelja.

Naj dodam še to, ker smo z Loomp-vimi izdelki zelo zadovoljni in še posebej, ker vemo, da so tej narejeni z ljubeznijo v Slovenji, bomo zagotovo pri njih še kaj naročil.

Mojca in Olaf

Za Olafa sem kupila oprsnico proti vlečenju Front Clip.

Nič ga ne moti ko hodi ali teče. Lepo hodi poleg in odkar smo parkrat uporabili tudi brez oprsnice hodi lepo poleg. Prej je vlekel na vse strani

blank

Petra, Sisy in Mimi

blank

Loompovi produkti so v svojih vrstah definitivno med najkvalitetnejšimi in so poleg vsega tudi zelo estetsko dovršeni. 

Razmerje kvalieta/cena je odlično, življenska doba izdelkov pa dolga. 

Vesela sem, da imamo Slovenci še eno uspešno podjetje, ki z lahkoto konkurira svetovnim trendom. 

Jure in Falk

Glede našega sodelovanja z Loomp-om sem zelo zadovoljen. 

Njihova ekipa je prijetna, odzivna. Še posebej sem ponosen na našo skupno kolekcijo opreme za pse. Združuje lepe barve, kvaliteto in ugodne cene. Pri Alfakanu zelo radi sodelujemo s slovenskimi družinskimi podjetji, ki imajo v ozadju tudi svojo zgodbo. 

Veselim se nadaljnih morebitnih skupnih projektov. 

blank

Urša in Simpa

blank

Naša zverinica Simpa je ponosna uporabnica Loompovih ovratnic, ki so poleg tega, da odlično služijo svojemu namenu, tudi čudovit modni dodatek za našo pasjo damo Loomp team you are the best!

Adriana, Corny in Zoomy

Loompova ročno narejena oprema nas spremlja že vse odkar je v najino življenje stopil prvi kuža. Navdušujejo predvsem z izjemno kvaliteto, krasnimi dizajni ter s svojo prijaznostjo in strokovnostjo. Loompove oprsnice ter ovratnice so z nami na vsakdanjih dogodivščinah, v morju, po soncu, po snegu ter mrazu, po blatu – in kasneje v pralnem stroju, praktično povsod in pod vsemi pogoji. Hvala ker ste Loompice, kr tako dalje!


blank

Alenka, Mo in Eby

blank

Pred štirimi leti smo v našo družino sprejeli whipetko Mo. Pojma nismo imeli ali je boljša izbira ovratnica ali oprsnica in poizvedovanje se je pričelo. Obrnila sem skoraj vse zapise na internetnih stranehpregledala komentarje za in proti uporabi ovratnic ali oprsnic… Na podlagi veliko prebranega sem se odločila da naši hrtici nabavimo oprsnico. Ponudnikov je bilo kar veliko a problem je nastal ker nobena od oprsnic ki sem jih takrat gledala ni bila podložena, prav tako pa se ni dovolj prilegala naši pasji damici.

Za podjetje Loomp sem takrat izvedela izključno iz interneta, ker pa sem želela več informacij o izdelavi oprsnice sem jih kontaktirala. V pogovoru in danimi strokovnimi nasveti za izdelavo oprsnice z lastnicami omenjenega podjetja Loomp (jp res sem želela veliko informacij in imela čast govoriti z vsemi tremi) sem se na koncu pogovora strinjala da je ravno Loomp oprsnica top za mojo pasjo damico

Pri naročilu oprsnice lahko psa izmeriš sam, se odločiš za barvno kombinacijo ter v roku tedna dni je naročeno že na naslovu. Sama sem se odločila, da jih želim osebno spoznati in z našo Mo sva odšli na sedež podjetja Loomp.

Zelo sem bila vesela in pozitivno presenečena, da so si Urška, Špela in Nina vzele veliko časa in mi odgovorile na vsa moja vprašanja, ob tem prijazno in mirno izmerile našo plaho Mo in zdelo se mi je da je ob tem celo zeloooo uživala

Čez pol leta smo se ponovno oglasili na podjetju se z drugo hrtico Eby in tudi njej so po meri izdelale top mehko, podloženo in zelo trpežno oprsnico.

Vsaka od naših wipetk je opremljena z dvema oprsnicama Loomp že skoraj 4 leta, peremo jih v stroju vsakih 14 dni, le te pa so iste barve in kvalitete kot takrat, ko smo jih kupili. 

Vesela sem, da sem lahko po meri narejene oprsnice kupila v Sloveniji in se izognila morebitnim zapletom naročil le teh iz tujine, hkrati pa podprla mlade izdelovalke in podjetnice omenjenega top podjetja Loomp

Urša in Mici

blank

Naša muca Mica se zelo rada potepa, zato smo iskali ovratnico na katero bi lahko napisali ime. Kolegica mi je priporočila Loompa in takoj sem jih kontaktirala. Zelo hitro smo prijeli ovratnico za našo potepuhinjo.Toplo priporočam!

Petra in Oksi

Sem labradorka Oxy in sem, zvesta uporabnica loompove opreme. Z veseljem nosim njihove ovratnice, tako so udobne in mehke. Moja lastnica Petra pa obozuje njihove povodce, pravi da so sminkersko lepi in da kot uliti pasejo v njeno dlan. Oh, pa da ne govorim o prijaznih prodajalkah, obozujem jih, vedno ko pridem na obisk dobim kaksen piskotek 🙂 Vas looompek

blank

Irena in Baskan

blank

LOOMP – ovo opremo za pse sem spoznala na TTouch seminarju. Moj Baskan je izjemno velik pes. Nikakor nisva našla oprsnice, ki bi mu dobro sedla, enostavno nobena mu ni bila všeč. Odločiva se, da greva k LOOMP- ijem, da mu naredijo po meri. Zelo prijazno so nama svetovali, pokazali modele, možne barvne kombinacije in še ostale možnosti. Baskan se sedaj odlično počuti v novi oprsnici in se mi nič več ne punta. Skratka zelo zadovoljna in hvala LOOMP.

Ula in Bella

Z ležiščom Loomp smo izredno zadovoljni. Od samega začetka ga je uporabljala samo Bella, kasneje pa se ji je pridružila še nova članica Aralyn Blue – Lini. Danes obe uživata in se sončita na svojem ležišču Loomp.

blank

Sara in Lux

blank

Lux že ponosno nosi novo ovratnico! Hvala! Sva res zadovoljna.Vredna vsakega centa.

 

Nina in Koroni

Koroni se zahvaljuje za rutko, super je. Hvala za čudovit izdelek.

blank

Saša in Titi

blank

Titi je prava lumpasta ciganka:)Z nami gre vsepovsod.Najraje gre v hribe in morje. Ker včasih rada raziskuje po svoje, sem želela oprsnico z vezenjem v primeru , če se izgubi. Tako sem najdla Loompa in prijazne punce so mi takoj priskočile na pomoč. Izbrala sem čudovito barvno kombinacijo in vezenje imena in telefonsko številko. Oprsnica je ful vzdržljiva in Titi jo zelo rada nosi.Loomp je super!

Nuša in Ira

Imam mlado gonic mix psicko, ki je res energijska bomba. Pred dobrega pol leta sem ji naročila prvo Loomp sport oprsnico v M velikosti ter rumeni barvi s sivo podlogo.

Oprsnica je po pol leta vsakodnevne uporabe (sprehodi, hoja v hribe, valjanje po travi in takšnih in drugačnih odišavljenih stvareh ) še vedno kot nova. Vsake toliko jo strojno operem na 40 stopinj in potem spet postane rumena.

Skupno imamo dve sport oprsnici. Priporočam tudi vezenje. Zadovoljna.

blank
blank

Jasna, Kodi in Freya

Ker smo radi veliko zunaj in ker želim da se moja pesjančka počutita res udobno, smo izbrali ovratnice in oprsnice sport. Loompove punce so nam vedno bile pripravljene pomagati, ko

Preberi več »
blank

Nina, Lola in Liza

Moji pasji punci uporabljata Loompove oprsnice, ovratnice, povodce in rutke. Na njihove izdelke sem enostavno nora saj so poleg lepih kombinacij tudi kakovostni in uporabni. Najbolj sem navdušena nad ovratnicami

Preberi več »
blank

Tjaša in Nea

Midve z Neo sva res prezadovoljni z vsemi Loomp izdelki, ki jih imava. Že dve leti uporabljava Sport podloženo oprsnico s pripenjanjem spredaj na prsnem košu in zadaj. Oprsnica je

Preberi več »
blank

Miran, Rebeka in Buda

Pred približno enim letom smo med sprehodom povsem naključno naleteli na kužka, ki je nosil oprsnico Loomp. Ker se nam je zdel izdelek kakovostno izdelan, predvsem pa nas je navdušilo

Preberi več »

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.