Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

Spoštovani ljubitelji
psov in mačk

Zahvaljujemo se vam za zaupanje v naš pasji in mačji salon. Da bi zagotovili varno in prijetno izkušnjo za vse naše stranke in njihove ljubljenčke, vas prijazno prosimo, da upoštevate naslednje smernice:
  • Bolhe:

Prosimo, da pred obiskom salona zagotovite, da vaš ljubljenček nima bolh. Bolhe niso le neprijetne za druge pse in mačke, ampak lahko predstavljajo tudi tveganje za zdravje drugih živali. Ljubljenčkov z bolhami žal ne sprejemamo. Če opazite znake prisotnosti bolh, vas prosimo, da pred obiskom opravite ustrezno zdravljenje.

  • Agresivno vedenje:

V našem salonu cenimo varno in prijetno okolje za vse pse in mačke. Zato žal ne moremo sprejemati ljubljenčkov z agresivnim vedenjem. To vključuje pse in mačke, ki so agresivni do drugih živali ali ljudi. Vaša sodelovanja in razumevanje v tem primeru bosta ključna za ohranjanje pozitivne izkušnje za vse.

 
Hvala za vaše sodelovanje in razumevanje. Zavezani smo k zagotavljanju najboljše možne oskrbe za vaše ljubljenčke, in vaša pomoč pri tem nam veliko pomeni

KOMPLETNA NEGA

kopanje, sušenje, osnovno krtačenje in razčesavanje, higienske storitve (ušesa,oči, zadnjik brez praznjenja paranalnih žlez), striženje krempljev, odstranjevanje poddlake, krajšanje dlake med blazinicami, krajšanje obočesne dlake, osnovno oblikovanje šap, osnovno striženje/britje/trimanje, de-shed (odstranjevanje odvečne dlake), osnovno razvozlavanje, uporaba specializiranih šamponov in balzamov Hydra in K9.

SPA NEGA

Kompletna nega + uporaba specializiranih šamponov in balzamov Hydra in K9 - oblikovanih posebej za boj z izsušeno dlako, saj jo globinsko navlažijo in nahranijo. Rezultat po končani negi je očitno mehkejša dlaka in dolgotrajajoč čudovit vonj - pozabite na vonj po mokrem psu, prepustite se razvajanju vseh čutov tako za psa, kot tudi za vas.

DETOX NEGA

Kompletna nega + uporaba specializiranih šamponov Hydra Detox, ki so popolna rešitev za ohranjanje zdrave kože in dlake! Naš poseben tretma bo temeljito očistil in obnovil dlako vašega ljubljenčka od korena do konice ter zagotovil detoksifikacijski učinek. Ta edinstveni šampon vsebuje dve močni sestavini - izvleček matche in izvleček ingverja - ki nudita globoko čiščenje brez odvzemanja naravnih olj. Izvleček matche pomaga razgraditi umazanijo, odpadke in olja v dlaki in jo pusti svežo. Izvleček ingverja deluje tako, da ščiti pH ravnovesje tako pri dlaki kot tudi koži psov in mačk, ki ga lahko nekateri agresivni čistilni izdelki porušijo. Nega Detox vključuje tudi uporabo Hydra Vegan Detox blata. Aktivno oglje v njem pomaga izločiti nečistoče, ostanke in mastnost iz dlačic, obenem pa zagotavlja oblikovnost in mehkobo, ki še dodatno izboljšata videz.

CENIK STORITEV

PSI - kratkodlaki in dolgodlaki enkratna storitev

Storitev S
do 10kg
M
do 20kg
L
do 35kg
XL
nad 35kg
KOMPLETNA NEGA
54€
60€
75€
110€
SPA NEGA
60€
65€
80€
120€
DETOX NEGA
65€
70€
85€
130€

PSI - kratkodlaki in dolgodlaki redna nega na 6 tednov

Storitev S
do 10kg
M
do 20kg
L
do 35kg
XL
nad 35kg
KOMPLETNA NEGA
50€
55€
70€
100€
SPA NEGA
55€
60€
75€
110€
DETOX NEGA
60€
65€
80€
120€

Cena redne nege psa do 6 tednov se zaračuna le v primeru dogovora za naslednji termin ob prihodu na redni termin in se datum termina zapiše na evidenčni kartonček, ki ga je stranka dolžna predložiti. V primeru pozabe ali izgube kartončka se zaračuna polna cena kompletne nege.

DODATNE STORITVE
uvajanje psa/mladiča/mačka na nego 30 min
20€
striženje krempljev
10€
zahtevno razčesavanje in razvozlavanje/britje**
36€/ura
0,6€/minuta
3€/5 minut
zahtevno striženje
30€/ura
0,5€/minuta
kopanje in sušenje
30€/ura
nega ušes
10€
nega obočesne dlake
8,5€
striženje med termini*
20€/ura

**Zavozlan pes/maček

Dragi lastniki psov in mačk,

Vaša izkušnja je naša prednostna skrb, zato vas želimo vnaprej obvestiti o izredni situaciji, ki se lahko zgodi pri urejanju dlake vašega ljubljenčka.

Opazili smo, da se lahko psi in mački včasih znajdejo v izredno zavozlanem stanju, ki zahteva posebno pozornost. V takšnih primerih se lahko izkaže, da je britje dlake edina rešitev, da se zagotovi dobro počutje in zdravje vašega ljubljenčka.

Želimo vas obvestiti, da je britje zavozlane dlake izjemno zahteven postopek, ki zahteva dodaten čas, trud in pozornost. Zaradi tega je tudi cena take storitve višja, saj odraža dodatne napore, ki jih bomo vložili v skrb za vašega ljubljenčka v tej posebni situaciji.

Vaše razumevanje in zaupanje v naš salon sta za nas izjemnega pomena. Zagotavljamo vam, da bomo vašemu kosmatinčku nudili najboljšo možno nego in pozornost, da se bo po obisku počutil udobno in srečno.

*Striženje med termini

Pes mora v salon prideti okopan in razčesan.

NEGA MAČK

STORITEV CENA
KOMPLETNA NEGA
55€
SPA NEGA
60€
DETOX NEGA
65€
REDNA NEGA
50€

V CENI JE ŽE OBRAČUNAN 22% DDV.

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.