Loomp Logo

Kje lahko kupim Loomp opremo?

Veseli nas, da vprašate, kje so narejeni naši izdelkiPri Loompu se po svojih najboljših močeh trudimo, da smo čim bolj transparentni s svojimi strankami glede naših proizvodnih procesov. . In  z največjim veseljem vam sporočamo, da v Sloveniji. Večina izdelkov se izdeluje v naši šivalnici na sedežu podjetja v Trzinu, nekaj pa se jih zašije tudi na Gorenjskem.

Dostavno podjetje vam bo poslalo sms sporočilo, ko bo paket zapustil naš sedež. Prejeli boste sms, v katerem bo navedena številka za sledenje in povezava, kjer lahko spremljate paket na vsakem koraku vse do vaših vrat. Ne pozabite preveriti tudi poštnega nabiralnika, v kolikor imate izbrano plačilo po povzetju. V tem primeru vam kurir, če vas ni doma pusti listek, s katerim dvignete vaš paket na pošti.

Ponujamo različne vrste plačila: po povzetju, nakazilo na trr, PayPal, plačilne kartice (kredite in debetne).

Prepričani smo, da boste z Loomp izdelki zadovoljni vi, predvsem pa vaš ljubljenček. Včasih se zgodi, da naročite napačno velikost ali ugotovite, da nekako ne izpolnjuje vaših pričakovanj in ni pravi izdelek za vašega kužka ali mucka. Brez težav nam napišite vaše sporočilo na info@loomp.si in bomo preverili ter odobrili vaše vračilo.

Za preklic  naročila imate 14 dni časa od dostave, ter 30 dni da vrnete na pošto. Izdelek nam pošljite nerabljen in v enakem stanju kot ste ga prejeli.

POMEMBNO: izdelki, ki so narejeni individulno (po meri kužka in vezenje), ne moremo upoštevati vračila cene, saj gre za personalizirane izdelke, ki so bili narejeni po vaših natančnih navodilih.

Malo verjetno je, da prejmete pomanjkljiv ali napačen izdelek. Pošljite na mail na info@loomp.si, da lahko čim preje rešimo zadevo. Vsako reklamcijo bomo pregledali in zamenjali ali popravili(če je prevelik izdelek lahko skrajšamo), če bomo ugotovili da je potrebna zamenjava. Če je napaka na naši strani, stroške popravila in pošiljanja krijemo mi, v nasprotnem primer, je ta strošek na vaši strani.

V kolikor se odločite, da bi izdelek zamenjali za drugega, vas prosimo, da to storite v roku 14 dni po prejemi izdelka. Za zamenjavo lahko traja nekaj dlje časa, da vidite povračilo na vašem računu. Upoštevajte, da boste morali plačati stroške vračila blaga, v kolikor boste želeli zamenjavo izdelka.

POMEMBNO: upoštevajte tudi, da za izdelke po naročilu ne moremo menjati za druge, saj gre za izdelke, ki so narejeni in izdelani po vaših natančnih navodilih.

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

10 % POPUST

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.