Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

Miran, Rebeka in Buda

Pred približno enim letom smo med sprehodom povsem naključno naleteli na kužka, ki je nosil oprsnico Loomp.

Ker se nam je zdel izdelek kakovostno izdelan, predvsem pa nas je navdušilo to, da je imel izvezeno ime kužka ter telefonsko številko lastnice, smo se odločili, da se tudi sami pozanimamo o naročilu. Izredno prijazna in ustrežljiva ekipa nam je predstavila svojo ponudbo, ko smo jih obiskali na sedežu podjetja v Trzinu, in hitro smo se odločili, da tudi za našega štirinožnega prijatelja naročimo nekaj ovratnic ter oprsnico s trakom za okoli pasu, ki je zelo priročna pri športnih aktivnostih, predvsem pri teku.

Prednosti, ki bi jih izpostavila pri Loompovih izdelkih, so zagotovo kvaliteta, saj so vzdržljivi, kar pomeni, da jih kuža lahko nosi res dolgo časa, pa se ne strgajo ali kakorkoli obrabijo, prav tako zelo dobro prenašajo čiščenje v pralnem stroju.

Zelo pomembna nam je tudi udobnost, saj si želimo, da bi bila ovratnica oziroma oprsnica kužku udobna in mu ne bi dražila kože ter povzročala drugih nevšečnosti. Loompovi izdelki to vsekakor zagotavljajo, saj so resnično kvalitetno izdelani in tako omogočajo kar največje možno udobje. Prav tako nam je zelo všeč izjemno pestra ponudba barvnih kombinacij, ki jih lahko stranka poljubno izbira in kombinira glede na lastne želje.

Obenem ima možnost izbire personaliziranega napisa, kar je bilo prav tako zelo dobrodošlo, predvsem zato, ker je ime kužka izvezeno kar na ovratnici in ni potrebno kupovati dodatnih obeskov.

Želela bi pohvaliti tudi prilagodljivost ekipe, saj so v primeru reklamacij (mi smo izbrali premajhno oprsnico) zelo korektni in brez težav zamenjajo izdelek. Zaradi vseh teh stvari sedaj prisegamo na Loompove izdelke in zagotovo bo tako ostalo tudi v prihodnje.

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.