Meni
Košarica

Vezenje


Ti včasih nadebudni raziskovalec pobegne in ga v strahu in paniki iščeš pri sosedih in po bližnjih poljih? Pri Loompu poskrbimo tudi za to. Na izdelke ti lahko izvezemo ime in telefonsko številko, ki bo rešila problem v primeru, če odtava v sosednjo vas k ljubčku ali ljubici. Tako ga najditelj lahko hitro vrne nazaj domov, tebi pa prihrani skrbi in kakšen siv las. 

Vezenje je všito na ovratnico, oprsnico ali povodec in predstavlja trajno rešitev.

Ne glede na to koliko kosmatincev imaš, je vezenje na ovratnici ali oprsnici več kot le dekorativni dodatek. Kužki ne morejo povedati od kod prihajajo in komu pripadajo. Vezena ovratnica z imenom in telefonsko številko pove vse! Ovratnica ali oprsnica z podatki ima vse kar potrebuješ za tvojega kosmatinčka. Vzdržljivost, varnost in unikatnost. Izberi želeni tekst in dodaj osebni pečat z vezenjem.

Dodatne informacije:

Vezenje je na voljo v različnih barvah in v treh različnih pisavah:

  • (velike tiskane črke): LOOMP
  • (male tiskane črke): Loomp
  • Pisane črke: Loomp
  • Širina vezenja je omejena do 10cm oz. do 16 črk. Če želiš daljši napis oziroma več črk se zaračuna dodatno vezenje (7,60€).

Vezenje je možno le na določenih izdelkih, kjer boste v okviru možnosti lahko izbrali vrsto in barvo pisave, ter določili besedilo napisa. 


Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo spletne piškotke.