Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

Vezenje

Ti včasih nadebudni raziskovalec pobegne in ga v strahu in paniki iščeš pri sosedih in po bližnjih poljih? Dogaja se, da kuža na potepu pobegne ali se izgubi. Psi imajo pač nagon in jih stalno vleče, da raziskujejo.To pri lastnikih povzroča veliko skrbi in slabe volje.

V takih primerih, te ovratnica z imenom psa in tvojo telefonsko številko lahko hitro spravi iz težav.

Zakaj?

Kontak je na zelo vidnem mestu če ima na sebi ovratnico z imenom in telefonsko številko. Zato je  verjetnost, da pride nazaj domov veliko hitrejša in enostavnejša.

Najditelj te lahko v tem primeru hitro pokliče in sporoči, kje se pes nahaja.

Verjamemo, da ste odgovorni lastniki in da je pes čipiran po zakonu.  Vendar te podatke lahko prebere le veterinar ali v zavetišču. Marsikateri najditelj sploh ne ve, da imajo kužki obvezne mikročipe.

Tako ga najditelj lahko hitro vrne nazaj domov, tebi pa prihrani skrbi in kakšen siv las.

Vezenje je všito na ovratnico, oprsnico ali povodec in predstavlja trajno rešitev.

Ne glede na to koliko kosmatincev imaš, je vezenje na ovratnici ali oprsnici več kot le dekorativni dodatek. Kužki ne morejo povedati od kod prihajajo in komu pripadajo. Vezena ovratnica z imenom in telefonsko številko pove vse! Ovratnica ali oprsnica z podatki ima vse kar potrebuješ za tvojega kosmatinčka. Vzdržljivost, varnost in unikatnost. Izberi želeni tekst in dodaj osebni pečat z vezenjem.

Dodatne informacije:

Vezenje je na voljo v različnih barvah in v treh različnih pisavah:

  • velike tiskane črke
  • male tiskane črke
  • pisane črke

Širina vezenja je omejena do 10 cm oziroma do 16 črk. Če želiš daljši napis oziroma vezenje tudi na drugi strani izdelka, se zaračuna dodatno vezenje (8,90€).

Vezenje je možno le na določenih izdelkih, kjer boš v okviru možnosti lahko izbral/a vrsto in barvo pisave, ter določil/a besedilo napisa. 

Pri manjših psih, kateri imajo manjši obseg vratu, smo omejeni s prostorom oziroma dolžino traku za vezenje. Zato svetujemo, da nas za daljše napise kontaktiraš na: info@loomp.si.

Vezenje je možno na ovratnici, oprsnici in povodcu.

Izdelki, ki so narejeni po naročilu (vezenje) ni možno zamenjati ali vrniti. Zato pred nakupom in naročilom preveri pravilno velikost TUKAJ.

Rok za izdelavo personaliziranih pasjih, mačjih ovratnic, oprsnic ali povodcev je nekoliko daljši in traja od 5 -10 delovnih dni ali izjemoma celo več. 


Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.