Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

26 AVGUST SVETOVNI DAN PSOV

º

Danes 26. avgusta praznujemo svetovni dan psov.

Današnji dan 26. avgust je prav poseben za vse naše kužke. Naj bo majhen, ali velik, rodovniški ali rešenček, zapuščen ali posvojen… prav vsi si danes zaslužijo vso našo pozornost in nasmeh.

Svetovi dan psov je namenjen ozaveščanju javnosti o potrebni pomoči psom na globalni ravni. Žal nimajo vsi kužki sreče, da bi imeli topel dom in skrbnega lastnika, zato naj bo današnji dan še poebej namenjen njim in če vam čas le dopušča lahko sprehodite kužka v zavetišču, ga prijazno ogovorite, pobožate in mu prinesete priboljšek.

Se kdaj vprašate, kakšno srečo imate ko pogledate svojega psa?

Koliko radosti in veselja vam prinaša? Imajo nekaj, kar mnogim ljudem manjka. So zvesti in hvaležni. So pravi prijatelji.

Danes se poudarja pravica vseh kužkov do varnega, lepega in veselega življenja. Verjamemo, da vsak dan lepo skrbite in namenite veliko pozornost svojim kužkom, pa vendar naj bo danes priložnost, da jih pocrkljate na malo drugačen način.

7 idej za današnje razvajanje kužka:

-specite pasje piškote

-pripravite pasji sladoled

-odpravita se sprehod z ostalimi pasjimi prijatelji

-igrajta se: vlečenje vrvi, lovljenje mehurčkov, skrivalnice, lovljenje žoge…

-če ste na morju in obožuje vodo, pojdita plavat

– lahko postavite progo z ovirami kar na domačem vrtu

-počohajte ga in prišepnite, da ga imate radi

Nekaj najbolj preprostega in lepega je biti skrben, sočuten in ljubeč do svojih kosmatincev, zato poskrbite za njihov boljši jutri in jim nudite zavetje, kot si ga zaslužijo.

Vsak skrbnik misli, da je njegov pes najboljši. In prav nihče se ne moti. (neznani avtor)

Loompovi ostali blogi

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.