Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

JESENSKE-BUČE

º

Si tudi ti med tistimi, ki sezono buč izkoristiš za pripravo slastnih kuharskih dobrot ali kot dodatek dekoracije pred vhodom?

Ker se bliža najbolj strašna noč v letu, lahko iz buče narediš zanimiv motiv tačke.

Za vse tiste, ki čas počitnic preživljate doma s svojimi otroci, je to super ideja za  popestritev in ustvarjanje z vašimi malčki.

In če ti povem še to, da se bo tudi tvoj kuža razveselil slastne buče, bo to veselje na kvadrat.

7 korakov do lepe buče:

  1. Bučo nežno očisti s ščetko ali vlažno krpo.
  2. Na vrhu buče nariši krog in ga izreži. Izrezan krog bo kasneje služil kot pokrov buče, skozi katerega boš vstavil/a svečko.

3.Dobro je, da bučo znotraj dobro očistiš, kar je najlažje narediti kar z roko. Pri ostankih s sten buče si pomagaj z večjo žlico.

  1. S flomastrom na bučo nariši tačko. Naj bo le dovolj velika, saj bo na ta način rezljanje z nožem enostavnejši.

  1. Za rezanje buče naj bo nož, dovolj močan in oster. Mi smo uporabili kar vrtalni sveder. Nato po začrtanih linijah, izreži svojo domišljijsko bučo.

6.Za še lepši izgled buče, priporočam, da jo premažeš z nekaj kapljicami olja.

  1. V bučo vstavi čajno svečko

Že veš, da tudi psi obožujejo oranžne buče? Zaradi svoje teksture dobro in zdravilno učinkuje na njihovo prebavo in sečila. Vsebuje veliko vitamina A, beta karotena ter antioksidante. Lahko jim ponudite surovo ali kuhano bučo, ki naj bo seveda brez začimb.

Loompovi ostali blogi

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.