Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

KDAJ STE NAZADNJE BARVALI? POBARVANKA ZA CELO DRUŽINO

º

KDAJ STE NAZADNJE BARVALI?

Se še spomnite kdaj ste nazadnje s svojimi malčki barvali in se pri tem neizmerno sproščali in vsaj malo pozabili na skrbi.

Delo od doma in ostale obveznosti, ki jih imamo v tem kriznem času se je za večino od nas vse obrnilo na glavo. Saj veste o kom govorim kajne?

Velikanske količine informacij, ki jih poslušamo 24/7 na eno in isto nevzpodbudno temo, se ne zdi motivacija za mentalno zdravje in našo motivacijo.

Ne bomo vam ponavljali kakšnih pravil se morate držati, saj verjamemo da to že dobro veste in upoštevate.

Da bi vam ta čas čim lažje minil in da vsaj malo pozabite na trenutno situacijo smo za celo družino pripravili pobarvanke z pesmicami in vzpodbudnimi misli. Prenesete si jo lahko tukaj:

https://loomp.si/01-knjiznica/loomp-pobarvanke-za-otroke.pdf

https://loomp.si/01-knjiznica/loomp-pobavanke-za-odrasle.pdf

Mislite pozitivno in ostanite zdravi!

Loompovi ostali blogi

blank

S PSOM V VARNO JESEN

Jesen je za nas lastnike res krasen letni čas, kot nalašč za odhod na prosto in idealno za daljše pasje sprehode. Toda jesenski meseci prinašajo

Preberi >>

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.