Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Prihod pasjega mladička

º

Ni večje sreče, ko v vaš dom pride mala puhasta kepica. Vemo, kako razburljivo je sprejeti novega kužka. Na eni strani so to sladke skrbi, po drugi strani pa se srečate tudi z izzivi na katere morda niste pripravljeni. Biti odgovoren in vesten lastnik je dolžnost, ki zahteva kar nekaj preizkušenj.
Da boste vi in vaš mladiček imeli odličen povezovalni začetek, smo vam v pomoč pripravili vodnik, ki vam bo v pomoč pri prvih začetkih z vašim novim članom.

Knjižica vsebuje osnovne in koristne informacije vse od osnovne nege, pripomočkov, prehrane ter obisk veterinarja ter pasje šole.

Kar pogumno z novim članom, naj vas ne bo strah.

Delajte po občutku in seveda imejte ga radi, saj vam on vrača brezpogojno ljubezen.

Loomp 

Loompovi ostali blogi

blank

S PSOM V VARNO JESEN

Jesen je za nas lastnike res krasen letni čas, kot nalašč za odhod na prosto in idealno za daljše pasje sprehode. Toda jesenski meseci prinašajo

Preberi >>
blank

6 PASEM KI OBOŽUJEJO SNEG

Zimske počitnice so se za nekatere otroke že končale, nekateri pa so ravno zakorakali snežnim pustolovščinam naproti. Snežna odeja je še povsod dovolj debela, da

Preberi >>

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

10 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.