Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

NOVO-KOLEKCIJA IZ RECIKLIRANIH PLASTENK

º

NOVO

Pri Loomp-u smo navdušene, da vam končno lahko predstavimo novo kolekcijo ovratnic in povodcev- Povezanost.

Izdelana je iz recikliranih plastenk in so simbol boja proti naravnim nesrečam.

Te ovratnice in povodci ne nosijo le edinstvenega dizajna, temveč tudi posebno zgodbo o pogumu, preživetju in solidarnosti skupnosti kot eno izmed najbolj pomembnih človeških  vrednot.

 

ZGODBA

Ko so se 4. avgusta 2023 temni oblaki zgrinjali nad Slovenijo, je narava pokazala svojo nepredvidljivo moč. Poplave so prizadele našo deželo, sprožile paniko in pustile za seboj razdejanje. Reke so prestopile svoje bregove, zalile hiše, ceste in polja. Ljudje smo se znašli pred nepričakovano nesrečo, ki je prizadela naše domove in premoženje.

Med najhujšo stisko so na pomoč priskočili gasilci, ki so s svojo nesebično pogumno in požrtvovalnostjo reševali otroke, ljudi in živali iz poplavljenih območij. Sosedje smo se povezali in si med seboj nudili oporo ter pomoč.

Ljudje, ki smo jih videli prvič v življenju so se pridružili akciji očistimo Slovenijo proti naravnim katastrofam. Izkazali so nam neizmerno solidarnost in skupaj z nami čistili domove in gradili upanje v boljši jutri.

 

Medtem ko smo skupaj čistili in obnavljali, smo se začeli zavedati moči POVEZOVANJA z različnimi skupnostmi, si delili izkušnje in si pomagali. Tako smo se začele tudi mi povezovati s skupnostjo 500 podjetnic in fundacijo Truhoma za kar smo jim neizmerno hvaležne.

Po tej naravni katastrofi smo močnejši in bolj povezani kot kdaj koli prej.

Družine, ki so bile ločene med poplavami, so se ponovno združile in si stisnile roke v znamenju enotnosti in ljubezni.

Danes se postavljamo nazaj na noge. Slovenski narod dokazuje, da lahko tudi v najtemnejših trenutkih zasije luč upanja in da skupaj zmoremo vse.

Bodimo POVEZANI.

Hvala, ker ste.

Kot zahvalo za tvoj prispevek k trajnostnemu razvoju, ob nakupu kolekcije prejmete posebno darilo.

V sodelovanju z veterinarsko kliniko Vet4pet smo pripravili brezplačni webinar: OSNOVE PRVE POMOČI ZA PSE IN MAČKE.

Verjamemo, da je vsak korak k boljšemu jutri pomemben, zato hvala ker z nakupom podpirate trajnostno prizadevanje.

Loompovi ostali blogi

blank

S PSOM V VARNO JESEN

Jesen je za nas lastnike res krasen letni čas, kot nalašč za odhod na prosto in idealno za daljše pasje sprehode. Toda jesenski meseci prinašajo

Preberi >>

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.