Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

RECEPT ZA PASJE VESELJE V ČASU KARANTENE

º

RECEPT ZA PASJE VESELJE V ČASU KARANTENE

V zadnjem času nas večina dni preživlja doma ob omejenih stikih. Dnevna rutina je postala povsem drugačna, s svojimi bližnjimi smo v stiku preko telefonskih in video klicev.

Imamo veliko omejitev in dnevnih skrbi, pa vendarle, lahko ta čas izkoristimo za druženje z družino in hišnimi ljubljenčki.

Katja iz pasje pekarne Tačka nam je povedla, da zagotovo obstaja nekdo, ki se zaradi karantene prav nič ne pritožuje…naš kuža!

On se zelo veseli celodnevnega druženja z nami. Zagotovo mu ta situacija ni prav nič jasna. Ampak se ne obremenjuje, ker mu naša družba pomeni vse.

To brezpogojno ljubezen je treba nagraditi pravi Katja. Prepričani in verjamemo,da se s tem strinjate tudi vi.

V sodelovanju z najboljšo pasjo pekarno Tačka iz primorske smo za vas pripravili enostaven recept za pasje priboljške. Sestavine so zelo preproste, za katere smo prepričani, da jih imate že doma. Brez veliko packanja boste vašega psa razveselili s slastnimi piškotki s tuno.Še en dodaten plus, da ni potrebno dodatno hoditi v trgovino v teh časih.

Če imate doma »zdolgočasenega otroka«, naj vam pomaga pri peki. Skupaj boste ustvarjali najboljše pasje piškote za najboljšega prijatelja.

Pazite le, da vas piškoti ne bojo premamili…pustite kakšen košček še za psa:)

Recept najdete na tej povezavi: http://tacka.si/recept-za-priboljske-proti-dolgcasu-v-casu-karantene/

Pa še to: V spletni trgovini Tačka vam nudijo 10%popust na nakup s kodo : Tačka

Popust velja do nedelje 12.4.2020

Loompovi ostali blogi

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.