Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

Pogosta vprašanja

Pri Loompu smo zelo  transparentni s svojimi strankami glede naših proizvodnih procesov. In z največjim veseljem vam sporočamo, da so izdelki razviti in narejeni v Sloveniji. Večina izdelkov se izdeluje v naši šivalnici na sedežu podjetja v Trzinu, nekaj pa imamo tudi zunanjih poslovnih partnerjev iz Gorenjskem.

Dostavno podjetje vam bo poslalo sms sporočilo, ko bo paket zapustil naš sedež. Prejeli boste sms, v katerem bo navedena številka za sledenje in povezava, kjer lahko spremljate paket na vsakem koraku vse do vaših vrat. Ne pozabite preveriti tudi poštnega nabiralnika, v kolikor imate izbrano plačilo po povzetju. V tem primeru vam kurir, če vas ni doma pusti listek, s katerim dvignete vaš paket na pošti.

Ponujamo različne vrste plačila: po povzetju, nakazilo na trr, PayPal, plačilne kartice (kredite in debetne).

Po dogovoru pa je možen tudi osebni prevzem.

Prepričani smo, da boste z Loomp izdelki zadovoljni vi, predvsem pa vaš ljubljenček. Včasih se zgodi, da naročite napačno velikost ali ugotovite, da nekako ne izpolnjuje vaših pričakovanj in ni pravi izdelek za vašega kužka ali mucka. Brez težav nam napišite vaše sporočilo na info@loomp.si in bomo upoštevali vaše želje.

Za preklic  naročila imate 14 dni časa od dostave, ter 30 dni da vrnete na pošto. Izdelek nam pošljite nerabljen in v enakem stanju kot ste ga prejeli.

POMEMBNO: izdelki, ki so narejeni individulno (po meri kužka in vezenje), ne moremo upoštevati vračila cene, saj gre za unikatne izdelke, ki so bili narejeni po vaših natančnih navodilih.

Malo verjetno je, da prejmete pomanjkljiv ali napačen izdelek. Pošljite nam mail na info@loomp.si, da lahko čim preje rešimo zadevo. Vsako reklamcijo bomo pregledali in zamenjali ali popravili(če je prevelik izdelek lahko skrajšamo), če bomo ugotovili da je potrebna zamenjava. V kolikor je napaka na naši strani, stroške popravila in pošiljanja krijemo mi, v nasprotnem primer, je ta strošek na vaši strani.

V kolikor se odločite, da bi izdelek zamenjali za drugega, vas prosimo, da to storite v roku 14 dni po prejemi izdelka. Za zamenjavo lahko traja nekaj dlje časa, da vidite povračilo na vašem računu. Upoštevajte, da boste morali plačati stroške vračila blaga, v kolikor boste želeli zamenjavo izdelka.

POMEMBNO: Upoštevajte tudi, da za izdelke po naročilu ne moremo menjati za druge, saj gre za izdelke, ki so narejeni in izdelani po vaših natančnih navodilih.

Vsi izdelki, ki so narejeni po naročilu potrebujejo nekaj  usklajevanja z naročnikom, njegovim željam in zahtevam. Vse to je pogojeno z časom izdelave ter zasedenosti stroja. Za vsa vprašanja v zvezi z izdelkom po naročilu smo na voljo na : info@loomp.si.

Žal izdelka z vezenjem in izdelke po naročilu ni možno vrniti, saj so narejeni po vaših željah in navodilih. Če je naprimer izvezena  ovratnica ali oprsnica psu prevelika, se brez problema lahko skrajša z doplačilom. Za vse dodatne informacije v zvezi z napačno narčeno velikostjo nas kontaktirajte na:info@loomp.si.

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.