Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

Skrb za opremo

Skrb za opremo

Izdelki, ki jih uporabljaš za tvojega psa so kot obleka na človeku. Večinoma časa kužki preživijo zunaj v naravi, in vsi vemo kako lahko izgleda oprema po valjanju v travi ali blatu. Včasih pristane kakšen del ovratnice tudi v pasji čeljusti, še posebej pri mladičkih.

Pasji gobček vsebuje kup bakterij in raznih umazanij, ki jih nabira na sprehodih in drugih pasjih doživetij. Prav tako ima vsak pes svoj vonj in nekaterim psom kožušček oziroma koža neprijetno zaudarja. Ta vonj je predvsem odvisen od izločka žlez lojnic in število prisotnih bakterij na koži.

Ravno zaradi teh razlogov je potrebno opremo, ki jo nosi tvoj kuža redno čistiti. Prav tako z rednim čiščenjem podaljšaš življenjsko dobo ovratnice, oprsnice ali povodca. 

Loomp opremo lahko preprosto opereš v pralnem stroju (na 30⁰C v vrečki za občutljivo perilo). Namesto detergenta v stroj dodaj pol decilitra navadnega kisa ali sode bikarbone. Opremo lahko enostavno posušiš na zraku v senci. 

Torej kdaj oprati pasjo opremo?
Najbolje, da zaupaš svoji presoji:
  • ko se ti zdi, da se opreme ne želiš več dotikati
  • ko je že malenkostno mastna
  • takrat ko oprema zaudarja

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.