Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

VELIKA NOČ IN KUŽKI

º

Pomlad se prebuja s polno paro. Z njenim bujnim cvetenjem pa se vsi razveselimo tudi velikonočnih praznikov, povezanih z družino in vseh velikonočnih dobrot.

Žal bomo tudi to leto omejeni z druženjem svojih bližnjih , otroci zopet ostajajo doma pa vendar vam želimo lepo ustvarjanje in pripravo vseh dobrot, ki jih ta praznik prinaša.

Za vaše najmlajše pa smo mi pripravili nekaj ustvarjalnega: pobarvaj, izreži, nalepi z motivi domačih “živalc”.

Povezavo najdete tukaj: https://loomp.si/01-knjiznica/ustvarjaj-in-barvaj-z-loompom-15423.pdf

 

Veste kako lahko vključite tudi vašega psa v velikonočno vzdušje?

Za velikonočno mizo ga pocrkljajte z domačo narejeno dobroto v kombinaciji z mesom in zelenjavo. Vendar pazite katero meso in zelenjavo sme zaužiti in katero ne. Prav tako ne pretiravajte s hrano in pazite da jim ne daste preveč, saj jim to lahko vznemiri želodec.

Lahko mu postrežete celo s kuhanim jajcem, saj je zelo bogato beljakovinsko živilo. Vsebuje veliko različnih vitaminov in mineralov ter omega 3-maščobne kisline. Vsekakor pa preveč jajc ni zaželeno, tako da ne pretiravajte!

Tudi med velikonočnimi prazniki ne pozabite na vsakodnevno rutino sprehodov, hitre hoje, teka oziroma aktivnosti, ki so vama pisana na kožo.

Vključite ga celo v zabavno družinsko igro lov na velikonočna jajca, seveda prirejeno samo njemu.

Na vrtu ali dvorišču skrijte njegove priboljške ali celo kuhano jajce. Pustite ga, da jih poišče, vendar mu sledite, da se prepričate da je dobil vse dobrote.

Vendar pazite, da pes ne pobere kakšnih ostankov čokoladnih jajčk vaših otrok.

To je le nekaj načinov, kako lahko svojega kosmatinca vključite v vzdušje tega praznika.

Vaš pes se bo tako počutil še bolj domače in zabava je zagotovljena za celo družino.

Želimo vam sladko potico, slastno šunko ter veliko pisanih pirhov.

Loompovi ostali blogi

blank

S PSOM V VARNO JESEN

Jesen je za nas lastnike res krasen letni čas, kot nalašč za odhod na prosto in idealno za daljše pasje sprehode. Toda jesenski meseci prinašajo

Preberi >>

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

10 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.