Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

VIZIJA 3 SESTER, 2 KOSMATINCEV IN ENE STRASTI

º

Naši štirinožni prijatelji so naš navdih, ki nas spravljajo v službo iz dneva v dan, za katere ustvarjamo barvite izdelke, katere druži kvaliteta, stil in udobje. Od ovratnic, povodcev, oprsnic, posod in dodatkov vas vsak dan navdušujemo z uporabo močnih, kvalitetnih in funkcionalnih produktov. Meseca januarja 2018 smo se prijavili na Javni razpis SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI – 2018, katerega so nam odobrili tik pred odhodom na svetovni sejem za male živali v Nurnbergu. Si morate misliti, kako smo bile tri sestrice vesele? Če bi lahko bi skočile do neba.

Udeležili smo se sejma INTERZOO 2018, ki je potekal od 8-11.5.2018 v Nurenbergu. Glavni namen udeležbe sejma je bil ustvarjanje novih poslovnih stikov in sodelovanja z tujimi poslovnimi parterji za širitev našega podjetja na tuje trge. Za izvedbo projekta so nam bila dodeljena sredstva v višini 6.095,46 EUR, v okviru Javnega razpisa »SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH SEJEMSKIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI – 2018«. Cilj projekta je širitev in prepoznavnost blagovne znamke LOOMP na tujih trgih. Naložbo sofinancirata: Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)

Javni razpis »SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH SEJMSKIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI – 2018« izvaja javna agencija SPIRIT SlovenijaMinistrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, ter Evropski sklad za regionalni razvoj in sicer v okviru evropske kohezijske politike v Sloveniji (www.eu-skladi.si).

Loompovi ostali blogi

blank

S PSOM V VARNO JESEN

Jesen je za nas lastnike res krasen letni čas, kot nalašč za odhod na prosto in idealno za daljše pasje sprehode. Toda jesenski meseci prinašajo

Preberi >>

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.