Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

ZAOBLJUBA- 2022

º

Vsako novo leto sprejemamo različne novoletne zaobljube. V upanju, da bo leto ki je pred nami boljše in še lepše.

Zato je običajno mesec januar mesec za postavitev ciljev in doseganja zaobljub. Si med njimi tudi ti in tvoj kuža?

Kaj pa bi spremenili pri sebi in svojemu kužku v letošnjem letu?

 Tukaj si lahko preberete vaše 3 najbolj pogoste težave, ki ste nam jih zaupali v lanskem letu:

Hoja na popuščenem povodcu

Odprava vlečenja na sprehodih

Več gibanja

Vse to je mogoče, po spodnjih načelih:

  1. 1.Pripravi se na spremembe: pri zastavljenem cilju bodite previdni pri nenadnih spremembah. Ceni male zmage, korak za korakom, dovoli si napake, saj se z njih učimo ter veselo in vztrajno naprej.
  2. Cilji, ki te motivirajo: izberi cilj, ki te motivira in navdihuje in je pomemben zate in za tvojega ljubljenčka, da ga bosta skupaj dosegla v novem letu. Naj bo prilagojen samo za vaju. Predvsem je pomembno da cilje prilagodiš tudi glede na starost kužka in njegove psihofizične zmožnosti. Cilje zapiši na list papirja: pomembno je, da jih zapišeš in da so na vidnem mestu, vsakič ko jih pogledaš.
  3. V družbi je lepše: svoje cilje deli z svojimi pasjimi prijatelji, saj ti na poti do vajine spremembe lahko pomagajo. Morda so imeli že podobne težave in verjemi, da ti bo kakšen koristen nasvet prišel prav. Poleg tega bo za to vedel še nekdo in te bo poleg zapiskov opominjal tudi tvoj prijatelj.
  4. Seznam nalog in vaj: naredi si seznam nalog in vaj, ki jih bosta s tvojim kužkom redno izvajala, da bosta dosegla cilj. Za vsak uspešen izziv si z veseljem privošči nagrado tako ti, kot tudi tvoj kuža.
  5. Vztrajnost: Nikoli ne odnehaj! je misel, ki spremlja mnoge uspešne ljudi. Brez vztrajnosti, ni še nihče nikoli dosegel nič pomembnega v športu, znanosti, poslovnem svetu oziroma življenju na splošno.

Kot je rekel Martin Luther King: Če ne moreš leteti, teci. Če ne moreš teči, hodi. Če ne moreš hoditi, se plazi. Karkoli že počneš: samo POMIKAJ SE NAPREJ!

 Pri nas lahko za te najbolj 4 pogoste težave dobiš tudi pripomočke, ki vama bodo v veliko pomoč da bosta lažje dosegla spremembe in izboljšave, ki jih želiš zase in za svojega kužka.

Povodec Sport: https://loomp.si/za-pse/povodci-za-pse/povodec-sport

Oprsnica Sport: https://loomp.si/za-pse/oprsnice-za-pse/oprsnica-sport

Oprsnica proti vlečenju: https://loomp.si/za-pse/oprsnice-za-pse/oprsnica-proti-vlecenju

Povodec za tek in rekreacijo:https://loomp.si/za-pse/povodci-za-pse/povodec-za-tek-loomp

e –knjiga z 4 tedenskim načrtom za gibanje s kužkom:https://loomp.si/01-knjiznica/prorocnik-migaj-s-svojim-loompom-2021.pdf

Ker si tudi mi želimo, da vama zastavljen cilj uspe, smo do konca tedna znižali ceno tem  izdelkom z 10% popustom ter brezplačno poštnino.

Koda na blagajni: CILJ10

Sedaj pa novim zmagam nasproti in veselo na delo!

Loompovi ostali blogi

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.