Želimo vam lep december, vesele Božične praznike in vse dobro v letu 2024.

Potrebujete pomoč?

SI NAŠI LUMPI ZASLUŽIJO DARILO POD NOVOLETNO JELKO?

º

Se strinjate, da si tudi naši lumpi zaslužijo izbrano darilce pod novoletno smrečico?

Božič in novoletni prazniki so pred vrati. Kupovanje daril za vaše najdražje je verjetno že v polnem teku. Čeprav je letošnji veseli december precej drugače obarvan in z njim tudi prihajajoči prazniki, ne smemo pozabiti na naše najbolj zveste prijatelje. Na naše hišne ljubljenčke, kateri nas obdarujejo z toplino, ljubeznijo in zvestobo prav vsak dan. Oni so ožji člani družine in pika!

In tudi oni si zaslužijo darilo. Kakšno božično darilo pa je primerno za psa ali mucka?

Če vam čas le dopušča, specite domače piškote ali priboljške samo za njih in verjemite, da se jih bo vsaka »kosmata kepa« močno razveselila.

Super enostavni recept najdete pri pasji pekarni Tačka: https://tacka.si/recept-za-priboljske-proti-dolgcasu-v-casu-karantene/

Lahko pa pasje dobrote iz primorske naročite kar po pošti. V mesecu decembru vam nudijo popust s kodo:DECEMBER.

Pripravili smo še nekaj predlogov za darila, ki so nepogrešljiva v vsaki pasji omari.

Vsekakor priporočamo, da se odločite za darilo, kateri ima določeno uporabno vrednost in ne bo le pristal pozabljen v predalu ali lovilec prahu na omari.

Ovratnica z vezenjem

Če vaš kuža še nima ovratnice z imenom in telefonsko številko, je sedaj pravi čas, da mu jo podarite pod jelko. V primeru, da kosmatinec pobegne, bo le ta hitreje rešila problem, da se čim preje vrne nazaj v vaš ljubeč dom.

Kužki ne morejo povedati od kod prihajajo in komu pripadajo. Vezena ovratnica z imenom in telefonsko številko pove vse! Ovratnica ali oprsnica z podatki ima vse kar potrebujete za svojega kosmatinčka. Vzdržljivost, varnost in unikatnost. Izberite želeni tekst in dodajte osebni pečat z vezenjem.

Povodec Loomp Sport je namenjen za vsakodnevno sprehajanje psa, hkrati pa izboljšuje udobje vodnika. Ročaj povodca Sport je podložen in oblečen v zračno 3D blago, ki omogoča koži dihanje in ima mehak oprijem za roko. Ob potegu, mehko podloženo držalo tako ublaži nenaden sunek.

Led lučka

Ob sprehajanju v temi ali mraku vas vozniki lahko hitro spregledajo. Zato jih pravočasno opozorite nase in poskrbite za varnejše večerne sprehode za vas in za vašega kosmatinca!

Lučka oz. obesek za ovratnico, oprsnico ali povodec ima več stopenj utripanja s katerim opozarja oz. prikazuje kje se vaš ljubljenček nahaja.

Povodec za tek in rekracijo


Povodec za tek vam ponuja več svobode in odlično rešitev za vajino skupno rekreacijo.

Pri teku, hitri hoji, jogingu ali kolesarjenju boste tako bolj sproščeni, saj povodca ni potrebno držati. Med rekreacijo imate proste roke. Povodec je del pasu, ki se pripne okoli vašega pasu in se poljubno regulira. Enostavni pas za tek ima v traku elastiko. Pri nenadnem potegu psa, se tekaški pas raztegne in tako ublaži sunek pri potegu.

Kakršnokoli vragolijo bosta skupaj počela, vam želimo lepo preživete praznike v krogu vaših najdražjih.

Veliko se smejte in snujte ideje za čas, ki je pred nami.

Srečno!

Loompovi ostali blogi

Postani del
družine Loomp

Prijavite se na naše e-novičke in prejmite kodo* za

5 % POPUST

blank

za vaš prvi nakup.

S prijavo na e-novice se strinjate, da vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah, novicah in zanimivih vsebinah iz sveta ljubljenčkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

*Kode ni mogoče koristiti na že znižane izdelke in na izdelke po naročilu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.